CatAngel pisze: Patrycja dasz rade dla kazdych kotow z chatki osobno napisac tekst. Porobiebie im osobno ogloszenia na portalach
Jasne, a czy one wszystkie już są wrzucone na stronę NND?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze: Patrycja dasz rade dla kazdych kotow z chatki osobno napisac tekst. Porobiebie im osobno ogloszenia na portalach
Patka2805 pisze:CatAngel pisze: Patrycja dasz rade dla kazdych kotow z chatki osobno napisac tekst. Porobiebie im osobno ogloszenia na portalach
Jasne, a czy one wszystkie już są wrzucone na stronę NND?
terenia1 pisze:Dwa kociaki wróciły z adopcji - Bronka i jeszcze jedna kotka? - Bronka to ta o takim stalowo-srebrnym umaszczeniu - muszę je wrzucić na stronę schroniska.
terenia1 pisze:Grafik 25.07.-31.07.
25.07. pon. rano brakwiecz. Teresa
26.07. wtorek rano brak wiecz. brak
27.07. środa rano brak wiecz. brak
28.07 czwartek rano brak wiecz. brak
29.07. piątek rano brak wiecz. Teresa
30.07 sobota rano brak wiecz.brak
31.07. niedziela rano brak wiecz. brak
Tajron pisze:Tereniu, Pola na zdieciu to ta z białą Krawatką. Mela to ta czarna. Zamień imiona wykasuj zdiecie Poli i zostanie Mela. Pola była adoptowana razem z Bronka.
Tajron pisze:Info z dyżuru.
Martyna przywiozła 3 koty.Jeden chłopak czarno biały ( może być Artek? Jak go zobaczyłam to takie imię mi przypasowalo do niego).D
Jedna dziewczynka ta jasniejsza jest zarezerwowana. Pani pojechała na urlop, jak wróci to skontaktuje się z Martyna, a ona z dziewczyną co będzie na dyżurze (napisze na wątku).
Koteczka duża tri co jest z interwencji (?)jest bardzo spokojna.
Mała Tri jest zarezerwowana. Pani poczeka jeszcze ok 2 tyg.niech troszkę podrosnie. Nie chciała dużej Tri, a szkoda bo ta kotka ma nieziemskie oczy
.
.
balbina38 pisze:W KCH jest nowa kotka,ok. 3-miesięczna.Może pojedzie dzisiaj do domku.Jeżeli nie to czy ktoś mógłby ją jutro zabrać na profilaktykę?ja mam wolne dopiero w środę.
Tajron pisze:Ta duża tri ma na imię GOLDI. Od Martyny dwie bure to kotki, a czarno biały to chłopak Artek. Mała Tri jeszcze nie pojechała bo miała robaczki i była za mała. W przyszłym tygodniu mają po nią przyjechać.
A maluchy od Milki to Antek, Rita i Kiki (mała muszkieterka).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], label3, PortaMrs, puszatek i 120 gości