Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:barbarados pisze:I trochę ruchu . Zobacz , jakie mieśnie pracują przy odkurzaniu .I ile kalorii się spala . A jakby nie było kłaków , to co bys robiła ?
Poszła bym na spacer, poczytała i ogólnie leniuchowała a tak to kuwety, odkurzacz ścierka![]()
barbarados pisze:I nudny
Gosiagosia pisze:Witajcie weekendowo![]()
Pogoda przyjemna nie ma zaru, jak zwykle dzien pracowity ale po poludniu jade na dzialke podlac swiezo wsadzone wrzosy, naturalnie inne tez.
Mam maly problem z Pusia, nie chce jescMyslalam ze to kaprysy ale ona nie chce swojego ukochanego mudika Gourmeta
. Mam nadzieje ze nic jej sie nie wykluwa tzn w sensie zdrowotnym, ide na bazarek kupie miesko moze zje
Hugo ten to nie ma nigdy problemow z apetytem, zje wszystko co jadalne..
Gosiagosia pisze:To był kaprys albo Gourmeciki się znudziłymięsko to jest to co się nigdy nie znudzi. Podjadły i popadały
![]()
Zdrowe są ale wizyta kontrolna nie zawadzi, po weekendzie pójdziemy z panienkami na odrobaczenie, histeryk Hugo dostanie tabletkę w domu.
Gosiagosia pisze:To był kaprys albo Gourmeciki się znudziłymięsko to jest to co się nigdy nie znudzi. Podjadły i popadały
![]()
Zdrowe są ale wizyta kontrolna nie zawadzi, po weekendzie pójdziemy z panienkami na odrobaczenie, histeryk Hugo dostanie tabletkę w domu.
![]()
Gosiagosia pisze:Tak wypoczywalam i oddychalam swiezym powietrzem za az przysnelam na hustawce :![]()
Przdbudzily mnie harce koteczkow, ktore podjadly i ganialy sie po ogrodzie, lubie te koty, mimo bezdomnosci potrafia sie bawic i korzystac z wolnosci.
Gosiagosia pisze:Tak wypoczywalam i oddychalam swiezym powietrzem za az przysnelam na hustawce :![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek i 62 gości