w kwestii
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prakseda pisze:tabo10 pisze:za sukces byka
Pewnie i tak go zabili.
alysia pisze:
Cudowne wiesci... jak bardzo sie ciesze, ze Nerus sie oswoil.. wiesz dlaczego los jego tak lezy mi na sercu. Zastapil Nerusia maly szatan.. los byl dla niej laskawy.
Wiecej takich wiesci od Ciebie i dbaj o siebie tez troszke..
Prakseda pisze:alysia pisze:
Cudowne wiesci... jak bardzo sie ciesze, ze Nerus sie oswoil.. wiesz dlaczego los jego tak lezy mi na sercu. Zastapil Nerusia maly szatan.. los byl dla niej laskawy.
Wiecej takich wiesci od Ciebie i dbaj o siebie tez troszke..
Alysiu, u Ciebie Nero miałby rajskie życie. Los chciał, że zamiast niego jest u Ciebie kocinka, której uratowałaś życie.
Widocznie tak miało być. Małej, szalonej dziewczynce życzę wszystkiego co najlepsze.
A może jednak Strada chciałaby mieć takiego czarnego wujaszka.![]()
piotr568 pisze:A jak wygląda kwestia tej wyprowadzki kotów ze Służewca? Może powinnaś osobny wątek założyć, może znalazłoby się kilka osób które choć po sztuce by dołączyły do swoich dokarmianych stad? To są same dzikuny czy oswojone też? Ile jesteś w stanie wziąść na swój teren i ile zostanie do "zagospodarowania" ?
Czy to jest tam gdzie kiedyś byłem z Tobą na karmieniu? To byłoby faktycznie fatalnie bo teren już ze wszystkich stron otoczony nowoczesną infrastrukturą w której nie ma miejsca dla kotów. I nie mają gdzie wyemigrować "po sąsiedzku"
piotr568 pisze:A opadówka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, lucjan123 i 75 gości