Moderator: Estraven
ona ma takie wyjątkowe oczka

MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Powoli zaczynam szykować się do snu. Coś przegryzę, wezmę prysznic , nałożę odżywkę na włosy .....
Dziś muszę się wcześniej położyć bo rano o 4,30 pobudka. Mam nadzieję ,że ten jeden ranek w tym miesiącu przeżyję. Jutro po południu powinnam dostać paczuszkę ze skarpetami które zamówiłam. Naprawdę są świetne i dużo mniej bolą mnie nogi.
Przeżyj koniecznie, bo jak umrzesz, to już nigdy w życiu się do Ciebie nie odezwę
MB&Ofelia pisze:Pozdrawiam urlopowo. Doczytałam. Precz deprecho, cycki w górę! I byle bez kocich pawi! (Ofelia jest taka rzygliwa, co jakiś czas zalicza zwrot).
Miziawki dla obu panienek![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Powoli zaczynam szykować się do snu. Coś przegryzę, wezmę prysznic , nałożę odżywkę na włosy .....
Dziś muszę się wcześniej położyć bo rano o 4,30 pobudka. Mam nadzieję ,że ten jeden ranek w tym miesiącu przeżyję. Jutro po południu powinnam dostać paczuszkę ze skarpetami które zamówiłam. Naprawdę są świetne i dużo mniej bolą mnie nogi.
Przeżyj koniecznie, bo jak umrzesz, to już nigdy w życiu się do Ciebie nie odezwę
Albo ja się już nigdy do ciebie nieodezwę

MalgWroclaw pisze:Miałam takie poidło. Teraz mam takie, jest lepsze
http://www.zooplus.pl/shop/koty/automat ... nna/162333
puszatek pisze:nie wierzę...33 strona, choć dobrze, że nie 99![]()
cześć Ewuniu![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości