Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Oj też mam takie amnezje. Niektóre kody to pamietam tylko po ruchach ręki, a jak jest inna klawiatura i wszystko na opak to![]()
No wlasnie!
![]()
O wlasnie Fuks sobie radośnie puścił bąka i sam sie zdziwił![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Oj też mam takie amnezje. Niektóre kody to pamietam tylko po ruchach ręki, a jak jest inna klawiatura i wszystko na opak to![]()
No wlasnie!
![]()
O wlasnie Fuks sobie radośnie puścił bąka i sam sie zdziwił![]()
agusialublin pisze:Rychu dzisiaj w nocy chciała żeby ją miziać. Nastepnie o szóstej rano też poczuła potrzebę bycia głaskaną![]()
Zgadnijcie co robiłam?
A głaskałam aż Rycha furczała![]()
No pan każe sługa musi![]()
Kiedyś na dwie ręce w nocy głaskałam Ryśkę i Pysiona, przydałaby sie trzeba bo Gumiś też chciał
Moli25 pisze:agusialublin pisze:Rychu dzisiaj w nocy chciała żeby ją miziać. Nastepnie o szóstej rano też poczuła potrzebę bycia głaskaną![]()
Zgadnijcie co robiłam?
A głaskałam aż Rycha furczała![]()
No pan każe sługa musi![]()
Kiedyś na dwie ręce w nocy głaskałam Ryśkę i Pysiona, przydałaby sie trzeba bo Gumiś też chciał
A gdzie miejsce w tym stadzie dla chłopa??![]()
klaudiafj pisze:U mnie bąki to sadzi ino chłopAle jak zasadzi to niczym bomba biologiczna w łazience utrzymuje się niemal jak ciało stałe w powietrzu
agusialublin pisze:Wiecie co chyba mam sklerozę![]()
![]()
Ze swojego kompa mogę zalogować sie zdalnie do komputerów w sklepach.
Robię to po kilka razy dziennie.
A teraz wejść nie mogę bo hasła zapomniałam![]()
normalnie jakaś pustka w głowie i za chiny ludowe nie mogę sobie go przypomnieć
![]()
![]()
![]()
matko jedyna, źle ze mną oj źle![]()
![]()
Moli25 pisze:To ja budzę o 5 rano Fuksa jak lezy dupa na mojej ręce i nie moge wstać do pracy. Jaśnie Pana trzeba zbudzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 382 gości