Moderator: Estraven

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja też się cieszę z tego ,że mam dziewczyny, że mogę do nich pogadać, że mogę je przytulić . Ale nagle zdałam sobie sprawę ,że wcale nie muszę was zanudzać tym ,że dziewczynki wstały, zjadły, śpią, idę do pracy, wracam z pracy itd, itp.
wcale nikogo nie zanudzasz, a przynajmniej tych co do Ciebie zaglądają i czytają, choć moze nie zawsze coś napiszą

Ajaaa pisze:Życie smakuje różnorako. Raz słodko, czasem kwaśno, a bywa, że i gorzko. Akurat w loterii życia trafiłaś na "gorzko" --> wygrałaś smutek i żal. Organizator loterii - ŻYCIE - nie określił co prawda czasu trwania promocji smutku, ale każda "nagroda" w końcu się zużywa. Ta już też dopełnia żywota
Każdy z nas tego doświadcza, każdy podkreślam, bez względu na dostępną kotowatość, dzieciowatość, rodzinę taką i śmaką itp. Czasem ma się dość. Czasem jest smutno. Czasem chce się wyentuzjazmować z tłumu. Marzy się o spokoju, kołdrze na głowie i braku bodźców. Czuje się źle - niezrozumiałym, niepotrzebnym, niekochanym. To są normalne odczucia i zdrowe reakcje.
Przeczekaj.
Z książką, głupim filmem - nie wnikaj, nie doszukuj, przeczekaj.
Jakkolwiek jest, pamiętaj, że po burzy jest słońce. Banał jakich mało, ale obrazowy.
Zobacz, nie jestem Twoją znajomą, zalogowałam się specjalnie, by Ci odpisać. Od półtora roku czytam Miau, a ranek zaczynam od Ewy L. Chcę wiedzieć, co u Poli i Zuzki. Jestem ciekawa, jak upłynął Ci dzień, jak było w pracy itp. Jaką macie pogodę, co w Twojej pracy. Trzymam kciuki za Twoje wybory i powodzenie. Sprzyjam myślowo Twoim rodzicom. Cieszę się z Twoich wyjść, unormowanej pracy i okazywanej Ci życzliwości. Moja córka 7letnia kocha Polę
Ewo. Jesteś bardzo wartościowa. Ludzi takich jak ja (pod Twoim wrażeniem) jest pewnie wielu - dolicz sobie znajomychChcesz celebrować smutek - rozumiem, ale pamiętaj, że dla wielu znaczysz bardzo dużo.
Jestem pod wrażeniem Twojego spokoju, równowagi, chęci, miłości, zrównoważenia, dobroci, empatii, stabilizacji, organizacji, radości życia, dystansu, pracowitości. Imponujesz mi.
To tyle z mojej strony, jak dla mnie za dużo napisałam, ale też złamałam siebie.
Życzę Ci samych szczęśliwych chwil. Myślę, że dla ludzi z Miau jesteś wielka. Dla mnie na pewno.
Uszy do góry, piersi do przodu i ... żyjemyZa parę dni wyjdzie słonko, na bank pomoże :
)
Serdecznie pozdrawiam

Ewa L. pisze: Ale nagle zdałam sobie sprawę ,że wcale nie muszę was zanudzać tym ,że dziewczynki wstały, zjadły, śpią, idę do pracy, wracam z pracy itd, itp.
Ewa L. pisze:Oby te kolory mi wróciły.

ale aniołek
ona jest taka słodka!
Gosiagosia pisze:Slodlkie obie dziewczynki a szczegolnie kiedy tak smacznie spia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości