Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Michcia (Karola) pisze:Czy ktoś dzwonil do baby co wyrzuciła Kiciora na Syberce??
MarKotek pisze:Kociaki które są u mnie mają jechać do chatki
Czy mogę się dowiedzieć o której ktoś będzie jutro popołudniu żebym mogła podjechać ?
Michcia (Karola) pisze:Czy ktoś dzwonil do baby co wyrzuciła Kiciora na Syberce??
terenia1 pisze:Agnieszka2015 pisze:terenia1 pisze:To co jutro się umawiamy na jakieś porządki? czy nie ?
No ja też dołaczam się do pytsnia?
Ja podjadę jutro do kociarni około 14-15 mogę posprzątać na trójce - jak ktoś chętny do sprzątania to zapraszam.
The Szops pisze: Mają boks otwarty. Didi siedziała mi dzisiaj na kolanach i domagała się miziania. Jak chciałam wstać z krzesła i ją odstawić to aż mi się ręce trzesly ze strachu![]()
Tajron pisze:MarKotek pisze:Kociaki które są u mnie mają jechać do chatki
Czy mogę się dowiedzieć o której ktoś będzie jutro popołudniu żebym mogła podjechać ?
Ja będę dziś w chatce ok 19.30.
Gdzie mam dać koty które przyjadą do chatki żeby było ok?
terenia1 pisze:Agnieszko Stasia wystawiłam na stronę nadziei udało mi się skopiować zdjęcia z FB jeszcze Dorotkę wystawię.
Agnieszka2015 pisze:terenia1 pisze:Agnieszko Stasia wystawiłam na stronę nadziei udało mi się skopiować zdjęcia z FB jeszcze Dorotkę wystawię.
Dziękuję Teresko
MarKotek pisze:Tajron pisze:MarKotek pisze:Kociaki które są u mnie mają jechać do chatki
Ja będę dziś w chatce ok 19.30.
Gdzie mam dać koty które przyjadą do chatki żeby było ok?
Ok to ja przyjadę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 136 gości