Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Cześć Dorotko![]()
![]()
![]()
Wczoraj ułożyłyśmy się spać z MArysią przytulone i było nam już tak miło (bo Marysia ostatnio ma w miarę dobry humor i ciągle chce się do mnie przytulać), już zamykałyśmy oczy i odlatywałyśmy w niebyt i nagle - kot rzygaZerwalam sie do pionu i co widzę... Tośka naheftowała mi do łóżka
I to grubo!
Aż trudno uwierzyć, że to ona, bo jej to się rzadko zdarza, a zawartość żołądka bardziej pasowała do Marysi niż małej Tosi![]()
Wybaczta dosłowność, ale nic inaczej nie było![]()
![]()
klaudiafj pisze:Cześć Dorotko![]()
![]()
![]()
Wczoraj ułożyłyśmy się spać z MArysią przytulone i było nam już tak miło (bo Marysia ostatnio ma w miarę dobry humor i ciągle chce się do mnie przytulać), już zamykałyśmy oczy i odlatywałyśmy w niebyt i nagle - kot rzygaZerwalam sie do pionu i co widzę... Tośka naheftowała mi do łóżka
I to grubo!
Aż trudno uwierzyć, że to ona, bo jej to się rzadko zdarza, a zawartość żołądka bardziej pasowała do Marysi niż małej Tosi![]()
Wybaczta dosłowność, ale nic inaczej nie było![]()
![]()
klaudiafj pisze:
Moli25 pisze:Wiadomosc od mojego męża![]()
Powiedz Klaudii ze ja jadę rowerem do pracy 19 km 16 minut![]()
Ja uważam ze sama przyjemność jest z jazdy rowerem, tez wolno lubie jezdzic, chociaz ostatnio jak zobaczyłam ze mam na liczniku 40 km/h to zwolniłam bo zaraz bym mandat dostała w terenie zabudowanym![]()
Kocham rower...
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Wiadomosc od mojego męża![]()
Ja uważam ze sama przyjemność jest z jazdy rowerem, tez wolno lubie jezdzic, chociaz ostatnio jak zobaczyłam ze mam na liczniku 40 km/h to zwolniłam bo zaraz bym mandat dostała w terenie zabudowanym![]()
Kocham rower...
Och ta mlodosc
Moli25 pisze:Wiadomosc od mojego męża![]()
Kocham rower...
Gosiagosia pisze:Martus i powiedz mamie ze to nie uleczalne![]()
Zastanawiam sie ile bym na rowerze wyciagnela przed rozsypaniem sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Sigrid i 57 gości