Za Rudzika / Biszkopta
Moderator: Estraven
Tinn pisze:Oj mam duży kłopot , szukam szczepionki Pure Vax RCPCh(czteroskładnikowej), potrzebuję 3 dawki dla moich kotków z panleukopenią, okoliczne hurtownie koło Łodzi mają 1 . MOZE KTOS MI COS PORADZI?POMOŻE?

barbarados pisze:Tinn pisze:Oj mam duży kłopot , szukam szczepionki Pure Vax RCPCh(czteroskładnikowej), potrzebuję 3 dawki dla moich kotków z panleukopenią, okoliczne hurtownie koło Łodzi mają 1 . MOZE KTOS MI COS PORADZI?POMOŻE?
Kutno Chodkiewicza , 24 254 79 22 , dzwoniłam , moga zam ówić , była by na jutro na popołudnie . Najlepiej sam zadzwoń , bo pani wet ma wątpliwości co do przeznaczenia tej szczepionki . Oni by Ci kota nie zaszczepili . Ale zadzwoń , spróbuj .
Trzymam za koteczki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

barbarados pisze:A teraz o Rudku .
Je , ma taki apetyt , że od miseczki nie odejdzie dopóki jest coś w niej . Biegunki z przejedzenia nie stwierdzono . Oczka ciut lepsze . Ciekawe jak długo się to leczy . Ja bym chciała już .Ma jasne oczka , takie jeszcze o nie do końca ustalonym kolorze . Troche się doczyścił , zwłaszcza , że skok mu się nie udał i wpadł tyłkiem do miski z wodą .
![]()
Bawi się myszka , piłeczką , chodzi po drapaku . Ale najlepiej się poluje na ogony![]()
Wczoraj mały latał po mieszkaniu , bo temperatura była o wartościach saharyjskich . W łazience by chyba udaru dostał .Tak się przed burzą duszno zrobiło , że masakra . Na pokoje to po przetestowaniu .

barbarados pisze:Za wcześnie . Dzis już siedzi w łazience i tam nocował . Wczoraj było w domu 32 wstopnie i duszno . Koty plackiem lezały a mały był aż taki jak spocony . Moja łazienka to na zimę dobra bo ciepła . Latem masakra tam jest . Duszno i gorąco .

barbarados pisze:On zaraz po powrocie od weta do misek leci i pyskuje , jak ma pusto .

barbarados pisze:Już bardziej to sie chyba nie da .![]()
Jeszcze jeden głos za izolacją : Tosia na niego wczoraj polowała . Chciała ugryźć w kark .![]()
I jak je tu zostawić na luzie i same ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości