Pozytywnie zakręceni .

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 11, 2016 10:50 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Nie wiem czy zostaje . Wolałabym , żeby poszedł na swoje . Zycie pokarze .
Tak jestem wielka . Głównie wszerz . :twisted:
Wszarz to on był . Miał bogate zycie nie tylko wewnętrzne :?
O chomikach to bym mogła dużo powiedziec :wink:

I właśnie Filip zdemoralizował młodego . Rudzio na kolanach u chłopa a Filek pokazał mu , jak się leje kocice :roll:

a to damski bokser z Filipa :mrgreen:
U mnie Pysion leje Rychę a Gumiś Koko :mrgreen: co najmniej raz dziennie
Tylko Dyźka nie dostaje od żadnego z chłopów 8O Widać za mało się drze 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lip 11, 2016 10:51 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Chłop sie uparł na Rudzika . Niech będzie Rudzik :ok:
Pewnie , że imię mu wymyśliłam złośliwie . :twisted: Ale kot zrobiła na złośc i okazał sie przytulasem . :ok:
Gorzej było jak kolezanka nazwała znajdkę Milus . To było przeciwieństwo tego imienia . :roll: Taki koci brutal . Kochający ale brutal .
Stefan ma na imie kot sąsiadów . Biało -bury . Ma już parenaście lat , nie wiadomo dokładnie ile . Taki dystyngowany starszy pan .

byście słyszały jak jak swoje towarzystwo nazywam :mrgreen: :mrgreen:
co ciekawe reagują 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lip 11, 2016 11:07 Re: Pozytywnie zakręceni .

Basiu, jestes aniołem! Czytam po przerwie forum a tu takie nowiny. Cudownie, że go wzięliscie. Wygląda jak mały biszkopcik, na razie chudziutki i niepozorny, ale cos mi się widzi, że wyrosnie na pięknisia z tym kolorkiem! Naprawdę jestes niesamowita :201494

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pon lip 11, 2016 12:24 Re: Pozytywnie zakręceni .

Hej Basiu, ale fajny kocurek :1luvu: A będzie cudowny! Jak dobrze, że go wzięłaś :D
Czy wetka go chce? To niech nie liczy za wizyty, no bo halo jak to :D
Jak ma brudne futerko to może spróbuj go ręcznikiem wilgotnym pomiziać i trochę ściągnąć mu ten brud z futerka, żeby nie musiał go wylizywać. Choć wtedy będzie miał wilgotne futerko, a ma k.k., ale teraz są upały to na pewno w mig się osuszy i nie powinno to pogorszyć jego stanu zdrowia, tym bardziej, że jest już na antybiotykach :)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lip 11, 2016 14:06 Re: Pozytywnie zakręceni .

Wacikami kichaczka czyściłam w sobotę . Teraz sam się wyciera . :twisted: Nawet pani wet , ta sama co wczoraj powiedziała , że się do kultury kot doprowadza i lepiej wyglada . I sam się na mokro myje :wink:
Dziś wazył juz kilogram . Ale to przez wypchanie kurczakiem .
Mało waży . Nawet jak chodzi to tylko brzuszek i chudziutkie , krzywawe nóżki . No i szczurkowaty ogonek , szczupły pyszczek i uszy jak te liski pustynne .
Czy biszkopcik , to się okarze :wink:
Do weta zawiozłą nas kolezanka . W jena stronę nie mogła się nachwalic , jaki kocio grzeczny . Za to w drugą wygladało to tak : Miaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu , miaaaaaaaau , psik ! ........ Psik , Miaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu, MMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUU, psik , ! miauuuuuuuuuuuuu .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lip 11, 2016 14:10 Re: Pozytywnie zakręceni .

Biedny zasmarkaniec. A u weta grzeczny?

KatS

Post » Pon lip 11, 2016 14:11 Re: Pozytywnie zakręceni .

Już nie . Siedział , rozglądał się ale jak igłę poczuł 8O
To chyba znak , że mu lepiej ? :twisted:

barbarados

Post » Pon lip 11, 2016 14:12 Re: Pozytywnie zakręceni .

Będzie dobrze, reaguje zdrowo :ok: :mrgreen:

KatS

Post » Pon lip 11, 2016 14:15 Re: Pozytywnie zakręceni .

Raczej tak :twisted:
Grzeczne u weta sa koty chore i nieświadome , co je czeka :twisted:

barbarados

Post » Pon lip 11, 2016 14:19 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ewentualnie tak przerażone, że tylko przypłaszczają się do stołu i czekają aż to się skończy...

KatS

Post » Pon lip 11, 2016 14:25 Re: Pozytywnie zakręceni .

Takich nie mam :roll:
Sytaacje w wczoraj .
Chłop siedzi z maluchem na kolanach , ja myję podłogę . Maluch na kolanach , bo poluje na mopa . Toboruje się mości , próbuje się bawić palcami . Delikatnie podgryza .
Chłop : weź go , ja musze do łazienki . Ja : zaraz .
Po chwili : Ale ja naprawdę musze ! Ja : Wytrzymasz ! Jak nie , to , kota postaw na podłogę . Chłop : Nie , bo on taki delikatny . Ja : No to czekaj .
I tak dłużsży czas ta dyskusja trwałą . Tylko kocio miał w nosie problemy duzego i radośnie deptał mu po pęcherzu :twisted:

barbarados

Post » Pon lip 11, 2016 14:59 Re: Pozytywnie zakręceni .

Basiu czyli Rudzik juz opuscil lazienke ?
Najwazniejsze ze mu juz lepiej i weszek tez tez juz nie ma. Ty jestes wielka i nie tylko wszerz :ryk:
Masz wielkie serce. :201461 :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon lip 11, 2016 16:18 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Takich nie mam :roll:
Sytaacje w wczoraj .
Chłop siedzi z maluchem na kolanach , ja myję podłogę . Maluch na kolanach , bo poluje na mopa . Toboruje się mości , próbuje się bawić palcami . Delikatnie podgryza .
Chłop : weź go , ja musze do łazienki . Ja : zaraz .
Po chwili : Ale ja naprawdę musze ! Ja : Wytrzymasz ! Jak nie , to , kota postaw na podłogę . Chłop : Nie , bo on taki delikatny . Ja : No to czekaj .
I tak dłużsży czas ta dyskusja trwałą . Tylko kocio miał w nosie problemy duzego i radośnie deptał mu po pęcherzu :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kiedys mój sąsiad, który miał wiekową już persiczkę, gdy rodzinkę wysłał ma wakacje, usiadł sobie zadowolony na fotelu, a na stoliku obok postawił ulubione piwko ...

- "Wiesz, ostatnio przez naszego kota mało się nie posikałem w gacie" - zagadnął mnie na schodach
- "Jak to ?" - zapytałam zaciekawiona
- "Ano, moi wyjechali, ja sobie usiadłem z piwkiem, a nasza ruda wskoczyła mi na kolana ..
- "Prawidłowo ... - wtrąciłam
- "Ale spała ze 2 godziny ... - jęknął
- " No, ... - zachęcałam
- "Trzymałem, bo mi było szkoda jej budzic ...
- "Acha ... - pokiwałam głową ze zrozumieniem
- "Gdyby mi ktoś powiedział kilkanascie lat temu, że o mały włos nie zsikam się w gacie, bo ... nie będę chciał budzic kota ... wysłałbym go do psychiatry ...
- "Witaj wśród kochających koty ...
Kotka odeszła parę lat temu, innego kota już nie wzięli ... nie są już młodzi i pewnie sąsiad się obawia, że teraz to na bank nie wytrzymałby ... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon lip 11, 2016 20:01 Re: Pozytywnie zakręceni .

Basiu, śliczny Rudzik, wielka TY :1luvu:

powodzenia
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon lip 11, 2016 20:02 Re: Pozytywnie zakręceni .

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]