Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:Ferdek adoptowany
Agnieszka2015 pisze:A do mnie nikt niecdzwoni o Dorotkę i Stasia...ani jednego telefonu....pomóżcie mi coś zrobić
terenia1 pisze:Moje małe 3 tymczasowicze już mogą spokojnie iść do adopcji, już same jedzą mamuśka jeszcze je od czasu do czasu dokarmia dla nich to jak najlepiej mają około 8 tygodni - 2 dziewczynki i jeden chłopak buraski-pręguski . Gdyby ktoś dzwonił sensowny w sprawie adopcji dajcie mój telefon. Kociaki są zdrowe , odkarmione cyckiem przez matkę - a mamuśka za chwilę na sterylkę i będę jej szukała domku bo to mega fajna kocia. Jak je spacyfikuję to zrobię zdjęcia i wrzucę na stronę schronu i na naszą stronę.
terenia1 pisze:terenia1 pisze:Moje małe 3 tymczasowicze już mogą spokojnie iść do adopcji, już same jedzą mamuśka jeszcze je od czasu do czasu dokarmia dla nich to jak najlepiej mają około 8 tygodni - 2 dziewczynki i jeden chłopak buraski-pręguski . Gdyby ktoś dzwonił sensowny w sprawie adopcji dajcie mój telefon. Kociaki są zdrowe , odkarmione cyckiem przez matkę - a mamuśka za chwilę na sterylkę i będę jej szukała domku bo to mega fajna kocia. Jak je spacyfikuję to zrobię zdjęcia i wrzucę na stronę schronu i na naszą stronę.
Jutro jadą ode mnie do domku stałego dwie koteczki zostanie tylko kocurek i jego mamuśka
Agnieszka2015 pisze: kurcze jak ty to robisz? że ci te koty tak biorą?
terenia1 pisze:Grafik 11.07.-17.07.
11.07. pon. rano Agnieszka wiecz.brak
12.07. wtorek rano brak wiecz. brak
13.07. środa rano brak wiecz. brak
14.07 czwartek rano brak wiecz. brak
15.07. piątek rano brak wiecz. brak
16.07 sobota rano brak wiecz.brak
17.07. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:Agnieszka2015 pisze: kurcze jak ty to robisz? że ci te koty tak biorą?
To nie moja zasługa tylko zasługa Beatkibo ona przekierowała na mnie numer ludzie chcieli dwie kotki ja akurat takie mam mamuśka już ich nie karmi, albo dokarmia z przypadku, więc czas na adopcję, a zabrałam całą trójkę chorą z zaropiałymi oczami przez tydzień zastrzyki itd. Kociaki są zdrowe wykarmione przez matkę może to jest ten plus
jeszcze zostanie do adopcji kocurek i potem mamuśka po sterylce bo mamuśka tych maluszków jest super miziasta, a ja jak mi się zwolni DT mogę zabrać następne kociaki ze schroniska .
Agnieszka2015 pisze:
Beatko ....ratuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja też chcę nastepnym pomagać
terenia1 pisze:Agnieszka2015 pisze:
Beatko ....ratuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja też chcę nastepnym pomagać
Agnieszko ale Ty przecież cały czas pomagasz
Agnieszka2015 pisze:terenia1 pisze:Grafik 11.07.-17.07.
11.07. pon. rano Agnieszka wiecz.brak
12.07. wtorek rano brak wiecz. brak
13.07. środa rano brak wiecz. brak
14.07 czwartek rano brak wiecz. brak
15.07. piątek rano Beata wiecz. brak
16.07 sobota rano brak wiecz.brak
17.07. niedziela rano brak wiecz. brak
urlop mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: alaindidier2, Google [Bot] i 46 gości