torba na jednym pasku na ramię - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2016 21:01 torba na jednym pasku na ramię - KONIEC

Dostałam od koleżanki torbę na rzecz tymczasików.
Torba czarna, z jednym szerokim paskiem na jedno ramię. Prawie prostokąt, zwężający się ku dołowi. Materiał trudno określić - taki dość śliski, jakby nieprzemakalny, fajny.

Wymiary samej troby:
szerokość: 32 cm na samej górze, na dole 26
wysokość: 28 cm

Obrazek takie poglądowe wymiary, linia z 32 powinna być na górze, ale niestety nie umiem tego już zmienić :oops:

Obrazek Pasek na ramię był trochę przeszywany żeby był dłuższy. Ma długość 57 cm

Obrazek
Obrazek
torba ma kieszonkę na komórkę, jedną kieszonkę na zamek z przodu i główna komora też jest na zamek.

Obrazek taka jest naszywka

Stan ogólny dobry, zamki sprawne, jest tylko trochę przytarta na rogach od kieszonki na komórkę
Obrazek

Oczywiście na moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=169436&start=180 Psotka, Lolka i Zazulkę sikaczkę

KUP TERAZ: 9 zł
Licytacja: od 5 zł (licytacja potrwa tydzień do czwartku do 14 lipca, godz. 22.00)

+ koszty przesyłki (torba jest lekka, więc myślę że może ją wysłać jako list polecony piorytet (5,5 zł) albo ekonomiczny (4,20 zł).

Zapraszam.
Ostatnio edytowano Wto sie 02, 2016 6:30 przez berni, łącznie edytowano 1 raz
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pt lip 08, 2016 9:57 Re: torba na jednym pasku na ramię - na moje tymczasy

:ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lip 26, 2016 6:42 Re: torba na jednym pasku na ramię - na moje tymczasy

przecena: kup teraz: 5 zł

berni

Post » Wto lip 26, 2016 6:57 Re: torba na jednym pasku na ramię - na moje tymczasy

o super torba - podrzuce, bo maluchy potrzebują wsparcia :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto sie 02, 2016 6:30 Re: torba na jednym pasku na ramię - na moje tymczasy

koniec!!! torba znalazła dom :)

berni