Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:mgska pisze:poumawiam rehabilitacje na przyszły tydzień, Dorota deklarowała się jeszcze na kolejny wtorek i pt, ale niestety wolne godziny były jedynie po południu
Dla porządku
7.07 (czwartek) - 17.30 - olala1
8.07 (piątek) - 11.00 - pandadp
11.07 (poniedziałek) - 18.00 - mgska
12.07 (wtorek) - 17.00 -
13.07 (środa) - 17.00 - mgska
14.07 (czwartek) - 17.00 - olala1
15.07 (piątek) - 17.00
Ja nie mogę tylko we wtorek i czwartek, w pozostałe dni się dostosuję, wiec na razie się tak wpisałam, jak coś to piątek też ogarnę...
to jeśli Dorocie nie pasuje po południu, piątek 15.07 mogę wziąć. niestety wtorek w przyszłym tyg zupełnie mi odpada.
Pinezkowa pisze:ja będę w sobotę około 12-13. mogę podjechać też wieczorem w sobotę zaaplikować lek. mam nadzieję, że to tabletki, co?
kociarkowaaaa pisze:Ja zawsze jestem od ok 14:00 do jakiejś 20:00 zależy ile mi ze wszystkim zejdzie
Duszek686 pisze:Ja w niedzielę podjadę rano - jak będę jechała na urlop - ale tylko antybiotyk podam tej nowej kici
Pinezkowa pisze:mgska pisze:Czyli, Agata, sobotę ogarniesz sama z lekami dla nowej kotki?
ogarnę
Duszek686 pisze:Rozmawiałam z kliniką Szulca - Lisek czuje się dużo lepiej![]()
Nie wymiotował u nich i nie robił kupy - za to chciałby spacerować i się miziac.
Dostaje kroplówki i leki - a dzis rano dali mu trochę chrupek - które zjadł i nie zwymiotował![]()
Tak więc mam nadzieję, że teraz to juz będzie coraz lepiej i kryzys rudzielca odejdzie w zapomnienie
mandala20 pisze:Hej dziewczyny, co u Figi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 12 gości