Nosiu to rodzinne, prawda przystojniaku?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Miau![]()
dziś ciocia była u mnie, akurat była burza i się razem baliśmy. Potem, jak ciocia musiała już iść, nakręciłem miaumnóstwo ósemek, bo ciocia miała jakieś takie spodnie, na których nie było widać, że się znamy i że ciocia mieszka z kotkami. Potem już było widać![]()
A to moja Florentynka dziś![]()
![]()
Noś
MalgWroclaw pisze:Miau![]()
dziś ciocia była u mnie, akurat była burza i się razem baliśmy. Potem, jak ciocia musiała już iść, nakręciłem miaumnóstwo ósemek, bo ciocia miała jakieś takie spodnie, na których nie było widać, że się znamy i że ciocia mieszka z kotkami. Potem już było widać![]()
A to moja Florentynka dziś![]()
![]()
Noś
mamaGiny pisze:Florentynka jest tak delikatna jak figurka z porcelany, ale na pewno ma miłe i mięciutkie futerko
nawet raz pogłaskałam przypadkiem![]()
nie mieszkałam z krzesłem na biurku ale jak kotu tak wygodnie, niech ma
Hannah12 pisze:Hm, krzesło na biurku, tego nie przerabialiśmy.
I raczej bym nie chciała mieć krzesła na biurku. Gdzie wtedy pomieścić wszystkie inne niezbędne biurkowe przydasie?
MalgWroclaw pisze:Duża może sobie trzymać swoje rzeczy pod krzesłem. Ale już dziś ma przyjść pan i zrobić dla nas półkę. Ciocia marudzi, żeby tylko półka była na wysokości krzesła, bo cioci wygodnie było głaskać się z Florką, jak leżała na krześle.
Noś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 74 gości