I dzisiaj mi smutno i sennie. Wstalam ok 11,30

Poczytam co u Was i chyba pojedziemy do Ikea na zakupy, przydal by mi sie taki zwykly, pleciony dywanik do kuchni.
Pozdrawiam niedzielnie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:W południe jak wychodziłam było fajnie - chłodniej , lekki wiaterek. Teraz znów zaczyna się robić gorąco i wyszło słońce.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:W południe jak wychodziłam było fajnie - chłodniej , lekki wiaterek. Teraz znów zaczyna się robić gorąco i wyszło słońce.
Dawaj to słońce!
klaudiafj pisze:U mnie na nogach spała Tosia dziśCudna to była ulewa i burza też. Nie mogę się doczekać powtórki
Mnie też puchną w upał nogi :/
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:W południe jak wychodziłam było fajnie - chłodniej , lekki wiaterek. Teraz znów zaczyna się robić gorąco i wyszło słońce.
Dawaj to słońce!
No to łap - pyk......poleciało.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:W południe jak wychodziłam było fajnie - chłodniej , lekki wiaterek. Teraz znów zaczyna się robić gorąco i wyszło słońce.
Dawaj to słońce!
Jeszcze nie dotarło
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:W południe jak wychodziłam było fajnie - chłodniej , lekki wiaterek. Teraz znów zaczyna się robić gorąco i wyszło słońce.
Dawaj to słońce!
Jeszcze nie dotarło
Spoko promyki rozciąga.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Dawaj to słońce!
Jeszcze nie dotarło
Spoko promyki rozciąga.
pewnie tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 90 gości