Moli25 pisze:Bardzo ładne ujecia
Widok z okna macie na jakies centrum handlowe? Duzy parking i samochody zjeżdżają z góry

tęcze tez widze piękna, ale podziwiam resztę zdjecia.
Trzeba było Ciri ze Stella wyslac po garnek. Przywiązać do ogonków cat dancera i powiesić przed pysiol, biegły by ile sił w łapkach

No patrz, na ten myk z garnkiem i cat dancerem nie wpadłam

następnym razem może się uda

Mamy za oknem centrum handlowe ze szklaną piramidą (mogę udawać, że to Luwr), a po prawej zaczynaja się góry Wicklow, tutaj jeszcze malutkie pagórki. Dzielnica na obrzeżach Dublina, ktora dawniej była osobną miejscowoscią. Ten parking i ludzie wychodzący ze sklepu to dla dziewczyn jak telewizor, zwłaszcza Ciri potrafi się godzinami wpatrywać wieczorem gdy swiecą się na zewnątrz swiatła

Aia pisze:Pierwsze zdjęcie z tęczą - na taki widok stanęłabym jak wryta, uwielbiam

Czysta magia. Ja niestety z okna tęcz nie widzę, bo jestem skierowana w stronę zachodu.
Skąd ja to oko z ciążka powieką znam

Śpiące ale kontrola musi być "ja wszystko widzę!"
Kolory i wzór podusi

To pierwsza tęcza, którą tu widzę, znaczy w Dublinie, nawet mnie to zastanawiało, bo jest tu idealny klimat do tęcz - deszcze i słońce na przemian. Ale za to jak już się pojawiła, to kilka razy w ciągu dnia

A podusia to moja najnowsza duma, zerkam sobie na nią co i raz

Ciri też się podoba. Za to Stella spi zawsze z drugiej strony wersalki, na drugiej poduszce

PixieDixie pisze:Piekne widoki, Piekna Ciri
Pozdrawiam i przytulam mocno! Przesylam pozytywna energie.
Dzięki!
Zobaczcie jakie fajne mebelki dla kotów - niektóre już widziałam, ale niektóre pierwszy raz w tej galerii:
http://www.popularne.pl/meble-dla-kotow ... PoArtykuleNajbardziej mnie urzekł wiszący most z Indiany Jonesa i tek kot zapakowany do srodka jak baleron