Skup się na innych rzeczach aniżeli na jutrzejszym dniu. Ciekawi mnie ten mecz naszej reprezentacji. Normalnie Portugalii byśmy nie pokonali, ale to już nie jest ta Portugalia, jaką pamiętam i której kibicowałam
Moderator: Estraven
Aia pisze:Normalnie Portugalii byśmy nie pokonali, ale to już nie jest ta Portugalia, jaką pamiętam i której kibicowałam Grają najzwyczajniej średnio... Może to być ciekawe spotkanie.
KatS pisze:No to teraz mają moralny obowiązek wygrać, dla Ciebie!
KatS pisze:Wiesz, że własnie sobie myslałam, że to jakos na dniach ta gastro, ale głupio mi było pytać, bo w sumie to taka osobista sprawa a do tego nie chciałam przypominać o stresie
KatS pisze:Także - nie takie diabeł straszny... tym bardziej, że recenzje lekarza takie pozytywne!
Aia pisze:Skup się na innych rzeczach aniżeli na jutrzejszym dniu.
Emee pisze:Spoko spoko, ja cały czas o niej pamiętam, skreślam dni w kalendarzu i nie ma chwili, w jakiej bym o niej nie myślała
Emee pisze:Pomyślałam, że może w końcu M zrozumie swój błądi po gastro pójdziemy na jakąś szamkę. Bo to blisko skwerku w Gdyni
KatS pisze:A masz centymetr do odcinania dni jak w wojsku?

Emee pisze:Hm, myślisz, że będzie kiepsko z jedzeniem?
Nie pomyślałam o tym.
Raczej myślałam, że będę bardzo głodna... Tym bardziej, że stres odpuści
Buuu
Emee pisze:O procesie przygotowania do kolono też czytalam... Nic fajnego
I oby wyniki były wzorowe, bo kto potrzebuje wrzodów czy innych paskudztw!

Użytkownicy przeglądający ten dział: IrwinGlity, Lifter, Meteorolog1, pibon i 11 gości