ula-misia pisze:a ku ku![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:a ku ku![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Jakie macie plany na dziś dziewczyny ?
Inka - spanie, ja chyba oprowadzam po południu i wieczorem, ale mi się nie chce
A kto się każe oprowadzać, jak po południu i wieczorem mecze?! Nożna i siatkówa!
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Jakie macie plany na dziś dziewczyny ?
Inka - spanie, ja chyba oprowadzam po południu i wieczorem, ale mi się nie chce
A kto się każe oprowadzać, jak po południu i wieczorem mecze?! Nożna i siatkówa!
pewnie Inka, by zarabiać na smaczki
Ewa L. pisze:Hejka i jak tam oprowadzanie ?
Pogoda dopisała ?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Hejka i jak tam oprowadzanie ?
Pogoda dopisała ?
Pogoda jak na zamówienie: godzinę przed pierwszym rejsem przestało padać, nie było ani za zimno, ani za gorąco.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Hejka i jak tam oprowadzanie ?
Pogoda dopisała ?
Pogoda jak na zamówienie: godzinę przed pierwszym rejsem przestało padać, nie było ani za zimno, ani za gorąco.
No to super
Moli25 pisze:Chetnie zobacze.
Koniecznie musze kiedys dołączyć do jakiejś grupy.
W liceum byłam w klasie regionalnej.
Moim wychowawca była nauczycielka historii.
Duzo wiedziałam kiedys.
Kościoły wszystkie we Wrocławiu opisywałam śpiewająco, Ostrów tumski, rynek... Ale ze wiedza ulotna bywa, to mi uleciała
MB&Ofelia pisze:Szkoda że 31 lipca nie będzie mnie we Wrocku... Ale będziemy z Dyktaturą we Wrocku po połowie lipca, więc może uskutecznimy jakiś spacerek
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Szkoda że 31 lipca nie będzie mnie we Wrocku... Ale będziemy z Dyktaturą we Wrocku po połowie lipca, więc może uskutecznimy jakiś spacerek
![]()
![]()
Moli25 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Szkoda że 31 lipca nie będzie mnie we Wrocku... Ale będziemy z Dyktaturą we Wrocku po połowie lipca, więc może uskutecznimy jakiś spacerek
![]()
![]()
To ja dołącze do Was
MalgWroclaw pisze:ja bym chciała. Ale nie wiem, czy mi się uda![]()
postaram się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości