Witam wystawiam po raz kolejny bazarek na karmę bezdomnym kotom, które są pod moją opieką, poza tym muszę zawieźć Białaska na lecznicy na drugi koniec miasta, ponieważ jest chory, i był już w dwóch lecznicach i fiasko, jedyna nadzieja w naszej najlepszej pani dr, muszę go zawieźć taksówką, na którą pożyczę od koleżanki, poza tym koleżanka z pracy poprosiła mnie o zakup antybiotyku małemu kociakowi z KK u rodziny na wsi, poszłam zakupiłam synulox i dwie gentamycyny, bo jedną swoim kotom i bezdomniakom, a także Mikruskowi Dziadka potrzebuje i zapłaciłam 39 zł

pani dr policzyła jeszcze ulgową wizytę, no masakra po prostu!!!! Karmę mokrą mam, ale sucha totalnie na wykończeniu wystarczy tylko na kilka dni, z racji tego, że już prawie nie mam co sprzedawać, bo przez tyle lat poszło prawie wszystko na koty, dostałam fanty od koleżanki które to wystawiam, zwłaszcza, że nie jest mi lekko samej ogarniać taką drużynę na dwóch osiedlach plus swoje trzy, w ostatnim tygodniu podawałam antybiotyk swemu Tofikowi i Białaskowi.
Tutaj mój wątek zapraszam do pomocy i licytacji. Bazarek trwa do 30 czerwca godziny 20. 00
tutaj mój wątek:
viewtopic.php?f=1&t=150998&start=9001. bluzeczka sportowa firmy Reebok rozmiar 42/44 cena wyw 3 zł

Licytuje marivel za wyw
2. figurka kotka z porcelany wysokość 2,5 cm cena wyw 1 zł

licytuje kasiek252 za wyw