Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 24, 2016 4:39 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

PixieDixie pisze:Hej

Co slychac?

masz jakies wiesci co tam u Rudego?

Hej hej!
Jestem zmeczona jak nie wiem co.
Pracy tyle ze głowa mała, nie odczuwam absolutnie sezonu urlopowego... Mam wrażenie ze wręcz przeciwnie, mam wiecej klientów niz miałam :oops:
Zarezerwowaliśmy na sierpień wakacje, w Międzyzdrojach, nigdy tam nie byliśmy. Małżonek chciał w to miejsce. za 5 dni dni za nas dwoje zapłaciłam przez booking 850 zł :mrgreen: mamy 200 metrów do morza i dosc blisko promenadę :mrgreen: we wrześniu tez gdzieś sie wybierzemy, mam 26 dni urlopu i nie mam kiedy wziac, bo brak ludzi do pracy powoduje paraliż mojego stanowiska i łatam dziury :evil:

Tyle prywaty :ryk:

U moich kocurków wszystko co najlepsze :mrgreen:
U Messiego tez! Podbij serca wszystkich i bardzo lubi spac na karku i najlepiej jakby go nosili jeszcze jak on smacznie spi.
Messi ogólnie to Messi, ale ma drugie imie oczywiscie w książeczce Ronaldo of kors. Synek tego Pana to zagorzały fan piłki nożnej i nawet nauczył grać Rudego PingPongiem w piłkę :ryk:
"Kot bardzo zmienia relacje ludzkie, jest bardzo duzo smiechu" :) usieszylam sie po tych słowach.

Mam zdjecia drugiego brata, ten to zyje jak paczek w maśle. Cieszę sie ze maja takie domki :love:
Obrazek
Obrazek

Ze smutnych wiadomości to taka ze mama Rudaskow odeszła za TM. Zjadła szczura i... Odeszła. :(
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt cze 24, 2016 4:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Wielka szkoda. Pewnie musiał być podtruty. Dobrze ,że chociaż jej dzieci tak dobrze trafiły.

Międzyzdroje to bardzo popularna miejscowość turystyczna. W lipcu i sierpniu wręcz oblegana przez wczasowiczów. Będziecie mieli okazję spotkać parę gwiazd - aktorów, muzyków bo tam najczęściej spędzają urlopy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt cze 24, 2016 6:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Biedna matka kocia :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 24, 2016 6:33 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

O jej biedna kocica. Na pewno byl podtruty :(

Ale ciesza mnie wieści ze Rude sa ok :)
Międzyzdroje sa ok. Polecam wycieczke obok, do Swinoujscia:)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt cze 24, 2016 8:30 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Mam zdjecia drugiego brata, ten to zyje jak paczek w maśle. Cieszę sie ze maja takie domki :love:
Obrazek

już zaczyna kocura przypominać :D

Ze smutnych wiadomości to taka ze mama Rudaskow odeszła za TM. Zjadła szczura i... Odeszła. :([/quote]

bardzo smutne :(
najgorsze jest to , że teraz są takie trutki, że gryzoń ją zje i jeszcze chodzi przez kilka dni, bo działają z późnieniem, kot zje myszę czy szczura i też umrze po kilku dniach :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt cze 24, 2016 9:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Messi Ronaldo :ryk:
Super wiesci o maluchach, smutne o ich mamie...

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt cze 24, 2016 23:18 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Biedna kocina, szkoda malutkiej... :(

A kociaki jak super mają!
Takich domów wszystkim kotom życzę z całego serca...
Żeby tylko życzenia mogły się spełniać...

Emee

Od: Wto mar 15, 2016 16:17

Post » Sob cze 25, 2016 7:39 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Witajcie sobotnio :201461
Przez noc wyschło mi pranie, w nocy było 29 stopni :lol: nie wiem dlaczego, ale nawet udało mi sie zmarznąć :twisted: szukałam kołdry na podłodze i przykryłam sie po szyje :lol: i jak Fuksiu przyszedł i wywalił sie na mnie to juz w ogóle była sauna :lol: żal mi było go zganiać bo tak słodko gruchal, wiec jak wstałam to pognalam pod prysznic :twisted: czasami mam głupie pomysły, to był jeden z nich- przykryć sie kołdra jak za oknem 29 stopni.

A to syn :mrgreen:
Obrazek
Śpiący syn :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Sob cze 25, 2016 7:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

A to córka- Torebkowa córka

https://youtu.be/qfbjqbDr9Fg

Ostatnio mielismy z mezem rocznice ślubu, maż wypakowal prezent i torebkę zostawił na stole, mowie obetnij uszy, no i nie zdarzył :lol: Molka była pierwsza :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Sob cze 25, 2016 8:19 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Torebka w molkowych barwach. Trzeba było mieć takie ładne, to by pasowalo :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 25, 2016 10:11 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Moli skojarzyła mi się z Kubusiem Puchatkiem, gdy głowa utknęła mu w słoiku z miodem :lol: :lol:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Sob cze 25, 2016 11:47 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Witajcie Piękni i Młodzi :)
Dzieci śliczne jak zawsze :)

Bardzo żal tamtej kotki :( Te trucizny są okrucieństwem wobec zwierząt - szczur też jest zwierzęciem ;( Ja kiedyś nawet usuwałam te trutki. Naturalna selekcja widać działa skoro koty jedzą szczury o czym nawet nie wiedziałam, bo zawsze się mówi tylko o myszach lub ptakach. Nawet ptak może kotu zaszkodzić jak będzie chory. Wg mnie teraz wypuszczanie luzem kotów jest dużo niebezpieczniejsze niż kiedyś. Teraz jest więcej ulic, aut miliony, i na każdym kroku trucizny czy przedziwne choroby, no i świry. Moja Marysia miała ogromnie dużo szczęścia, że niczym się nie zaraziła podczas swojej aż 1,5rocznej bezdomności.

Co robicie w weekend? Fajnie z tymi wakacjami :) Widzę, że też preferujecie krótsze wypady, ale za to częstsze :) Kiedyś jeździło się na wakacje na 14 dni pamiętam, niektórzy nawet na 3 tyg, jak dzieci i emeryci. A my teraz po 3-7 dni. Przynajmniej szybciej można gdzieś dojechać niż kiedyś, choć znowu cierpi na tym bezpieczeństwo. Nigdy nie byłam w Międzyzdrojach. Rób dużo zdjęć :) My mamy plany na Gdynię, żeby zobaczyć port i żeby dużo się działo :) A we wrześniu już dzieciarni nie będzie a sezon w sumie nadal w pełni.

Miłego dnia :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob cze 25, 2016 19:54 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Klaudia w weekend... Umieramy z upałów :lol: bylismy dzis cala sobote u tesciow. Maż grzebał z tesciem przy samochodzie a ja z teściowa w domu. Zrobiłyśmy na obiad pizzę :love: wyszła idealna. Ciasto po prostu idealne.
Wróciliśmy do domu, tu na szczęście chłodno. Koty aktualnie na balkonie a ja zrobiłam sobie dzis małe spa- na stopy i na dłonie. Wlasnie siedze w skarpetkach złuszczających :mrgreen: bede miała nóżki jak dziecko gładkie. Mam troche fetysz na punkcie stop :oops: bardzo zwracam na nie uwagę, nie tylko na swoje ale u innych tez.
Ostatnio np byłam w wydziale komunikacji rejestrować samochod i przepraszam ale myślałam ze sie zrzygam dosłownie. Gościu jakby przed chwila opuścił gnój i pole razem wzięte. Waliło od niego i siedział z noga na nogę ze stopami jak dinozaur 8O :201425 :201429 :201429 :201429 :201429 :201429 :201429 :201429
Spękane, brudne z pazurami takimi ze chyba wadził osfalt krocząc :roll: wstałam i sie przesiadłam.
Mamy XXI wiek. Jest masa kosmetyczek/kosmetologów/podologow/drogerii z kosmetykami do pielęgnacji stop :roll: Jak człowieku nie potrafisz zadbać o stopy to ich nie pokazuj. Chodz w kaloszach bo obrzydzasz zycie innym.
Fuj! :201490
Obrazek

Moli25

Post » Nie cze 26, 2016 7:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Masz rację. Brudne , zaniedbane nogi u kogokolwiek napawają obrzydzeniem.
Tam gdzie kiedyś pracowałam otworzyli obok bar chiński, wietnamski ciort go wie . W każdym bądź razie pracowali tam tacy mali skośnoocy. Często jeden z nich siedział na schodkach prowadzących do kuchni i grzebał sobie w pazurach a później wracał do kuchni do garów.Tylko raz w życiu jadłam u nich sajgonki na początku jak się otworzyli a gdy go zobaczyłam nie kupiłam u nich już nic więcej. I nadal nic nie kupuję w tych azjatyckich barach tak mi skutecznie obrzydził.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie cze 26, 2016 7:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

Witajcie Martus,Moli i Fuksiku !
Milej niedzieli Wam zycze, troche chlodu :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]