To już możesz sobie dychnac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Nie cierpię jak jest gorąco![]()
![]()
Urlopik
A ja kocham upał
Maryś , Maryś .......
klaudiafj pisze:Witaj Ewus![]()
To już możesz sobie dychnacNogi do góry i lezing
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Nie cierpię jak jest gorąco![]()
![]()
Urlopik
A ja kocham upał
Maryś , Maryś .......
Fakt, zamawiałam 30 stopni, ale z "górką" dostawca przesadził.
MB&Ofelia pisze:U nas też upał. Na szczęście w domu mam chłodno, bo po południu słońce świeci od strony sypialni i kuchni, a tam są mniejsze okna. Ale jak wracałam z pracy to płynęłam.
MaryLux pisze:A ja mojej społecznej szefowej (mam takową + etatowego szefa) zasugerowałam, że firma powinna nam prysznice fundnąć
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:A ja mojej społecznej szefowej (mam takową + etatowego szefa) zasugerowałam, że firma powinna nam prysznice fundnąć
He, he to my mamy myjkę - brodzik z prysznicem. Ale ja bym się tam kąpać nie chciała po tym jaki syf dziewczyny tam zostawiają![]()
![]()
![]()
Brudasy wstrętne nie potrafią uszanować pracy innych. Ile razy ją szorowałam bo myją pojemniki po kapuście, po ogórkach, jak się coś potłucze np pęknie puszka z piwem to wkładają do myjki. Wiecznie się o to buntuję bo czemu wiecznie ja mam myć a one brudzić?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:A ja mojej społecznej szefowej (mam takową + etatowego szefa) zasugerowałam, że firma powinna nam prysznice fundnąć
He, he to my mamy myjkę - brodzik z prysznicem. Ale ja bym się tam kąpać nie chciała po tym jaki syf dziewczyny tam zostawiają![]()
![]()
![]()
Brudasy wstrętne nie potrafią uszanować pracy innych. Ile razy ją szorowałam bo myją pojemniki po kapuście, po ogórkach, jak się coś potłucze np pęknie puszka z piwem to wkładają do myjki. Wiecznie się o to buntuję bo czemu wiecznie ja mam myć a one brudzić?
Zacznij też brudzić
Moli25 pisze:Czesc Ewcia, odpoczywacie?
Koteczki na balkonie?
Ja cenie prysznic w pracy, służy tylko do prysznicowania, na szczęście mamy zlewy do mycia garkow i innych pierdolNie ma dnia bym nie weszła na 5 minut pod zimny prysznic ktory stawia mnie na nogi w mig
![]()
W sklepie macie chyba klimatyzacje
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:A ja mojej społecznej szefowej ...
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Silverblue i 54 gości