Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Niedługo też trzeba będzie coś na obiad zjeść i do pracy się szykować bo dziś na 14.
Wczoraj uniknęłam wcześniejszego ściągnięcia do pracy. Zadzwoniła moja koleżanka ze swojego prywatnego nr. o 13,20. Nie odebrałam bo zmywałam i miałam mokre ręce.
Okazało się ,że koleżanka która właśnie przyszła pierwszy dzień po urlopie do pracy i miała być od 10 do 16 na środek źle się poczuła i kierowniczka zwolniła ją do domu. Do 14 była druga a ja miałam przyjść na 15. Chcieli mnie ściągnąć na 14. Ponieważ nie odebrałam to ta z rana musiała zostać godzinę dłużej aż ja przyjdę. Foch był niesamowity. Ale miałam to głęboko gdzieś. Ja mogę zostawać dłużej, być ściągana bo coś tam więc ona też może. Co z tego że jej bus ucieknie nie ten to będzie drugi.
Sobotnie remanenty jej odpadają bo po 23 nie ma czym do domu dojechać, na gazetkach do 24 też nie bywa bo powód ten co przy sobocie to chociaż zostać by mogła. Tylko jak się przyjmowała do pracy to wszystko jej pasowało a teraz nagle nie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Niedługo też trzeba będzie coś na obiad zjeść i do pracy się szykować bo dziś na 14.
Wczoraj uniknęłam wcześniejszego ściągnięcia do pracy. Zadzwoniła moja koleżanka ze swojego prywatnego nr. o 13,20. Nie odebrałam bo zmywałam i miałam mokre ręce.
Okazało się ,że koleżanka która właśnie przyszła pierwszy dzień po urlopie do pracy i miała być od 10 do 16 na środek źle się poczuła i kierowniczka zwolniła ją do domu. Do 14 była druga a ja miałam przyjść na 15. Chcieli mnie ściągnąć na 14. Ponieważ nie odebrałam to ta z rana musiała zostać godzinę dłużej aż ja przyjdę. Foch był niesamowity. Ale miałam to głęboko gdzieś. Ja mogę zostawać dłużej, być ściągana bo coś tam więc ona też może. Co z tego że jej bus ucieknie nie ten to będzie drugi.
Sobotnie remanenty jej odpadają bo po 23 nie ma czym do domu dojechać, na gazetkach do 24 też nie bywa bo powód ten co przy sobocie to chociaż zostać by mogła. Tylko jak się przyjmowała do pracy to wszystko jej pasowało a teraz nagle nie.
i bardzo dobrze, pracuj za siebie a nie za innych
Ewa L. pisze:Witam wtorkowo !![]()
Coraz bliżej do urlopiku . Jeszcze 4 dni i 2 wolne i już.
Dziś dziewczynki nie co lepiej z jedzeniem bo nie dużo zostawiły w miseczkach. Zuzi się włączył namolniak i ciągle zaczepia i miziaj mnie miziaj. Pola zaszyła się w szafie i śpi.
Pogoda też sie trochę poprawiła. Po nocno rannych deszczach rozpogadza się i momentami nawet przebijało słońce.
MB&Ofelia pisze:Spoko, relacja z meczu będzie. Póki co 67-ma minuta i 1-0 dla nas.
Moli25 pisze:W pracy nie ma koleżanekrób swoje, pracuj należycie i miej "kolezanki" w poważaniu.
Bez przesady. Wszystko wszystkim ale nie takie zachowanie.
Kolezanki bratowa pracuje w stokrotce w Szczecinie i podobne historie słyszęTakże nie tylko u Was jest ciezko z personelem
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Witam wtorkowo !![]()
Coraz bliżej do urlopiku . Jeszcze 4 dni i 2 wolne i już.
Dziś dziewczynki nie co lepiej z jedzeniem bo nie dużo zostawiły w miseczkach. Zuzi się włączył namolniak i ciągle zaczepia i miziaj mnie miziaj. Pola zaszyła się w szafie i śpi.
Pogoda też sie trochę poprawiła. Po nocno rannych deszczach rozpogadza się i momentami nawet przebijało słońce.
Inka małpuje Zuzuę
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:W pracy nie ma koleżanekrób swoje, pracuj należycie i miej "kolezanki" w poważaniu.
Bez przesady. Wszystko wszystkim ale nie takie zachowanie.
Kolezanki bratowa pracuje w stokrotce w Szczecinie i podobne historie słyszęTakże nie tylko u Was jest ciezko z personelem
Nie mam zamiaru wybiegać przed szereg. Robię swoje i resztę mam ..........
Ewa L. pisze:Zbieram się bo żem się rozleciała![]()
Życzę wszystkim miłego dnia i czekam na dobry wynik meczu Polska - Ukraina. Myślę że chłopaki staną na wysokości zadania i wygrają ten mecz za co trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żałuję tylko że nie będę mogła obejrzeć meczu
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zbieram się bo żem się rozleciała![]()
Życzę wszystkim miłego dnia i czekam na dobry wynik meczu Polska - Ukraina. Myślę że chłopaki staną na wysokości zadania i wygrają ten mecz za co trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żałuję tylko że nie będę mogła obejrzeć meczu
mocno trzymałaś bo wygrali![]()
a ja oglądałam z małymi na rękach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1232 gości