KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2016 21:44 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

W chatce brak jedzenia gastro dla maluchow. Ferdek ok, kupa w kuwecie jego taka srednia, ale dawala rade. Dwie nowe malutkie kotki maja okropnego swierzba, cala czarna magorsze uszy, nie zapominajmy o czyszczeniu, bo to prawdziwa kopalnia.
Jasminowi zabralismy jedzenie. Kochany jest, tak sie lasil,ze zal bylo reke zabierac :)
Malinka ok, Bronia tez. Mysle,ze sie dziewczyna przekona do ludziow, jest nieporownywalnie bardzoej kolezenska niz jak ja widzialam tydzien temu.
Aha, kupy maluchow lepsze niz byly ostatnio, ale wielkiego szalu nie ma.
Na zdrowej ok.
Na trojce pawik jakis taki wodnisty i bardzo, ale to bardzo smierdzaca zawartosc kuwet. Zefir nie chcial mokrego. Wydawal mi sie smutny i sfrustrowany, najpierw troche go poglaskalam, ale potem zaczal krazyc z drzacym ogonem i na koncowke dyzuru dalam go do przedsionka.

Byl Korek grubasek i majgacz :-D
Tak oczywiscie,zwirek zamowiony i w drodze.

I przypomnialo mi sie,ze w lutym po naszym spotkaniu Aga proponowala spotkanie integracyjne, mysle,ze nadeszla taka aura, ze mozna by ten pomysl uskutecznic 8)

regularkate

Od: Czw paź 17, 2013 8:11

Post » Pon cze 20, 2016 21:56 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Spotkanie integracyjne u mnie na działce w Katowicach,w lipcu! Jestem bardziej niż chętna!

Agnieszka2015

Od: Sob kwi 11, 2015 9:13

Post » Wto cze 21, 2016 10:55 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

moje maluszki , prawie gotowe do adopcji, jeszcze tylko w czwartek szczepienie

kocurek Duszek
Obrazek

i kotka Elfi
Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto cze 21, 2016 14:34 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

w KCH jest nowy dwumiesięczny kotek Zenek.Zaczipowany,zaszczepiony i odrobaczony. Zenek nie miauczy a szczeka.Powinien miec na imię Reksio :D
Kupiłam jedzenie,Angela kupiła gastro suche,mokrego nie ma bo nie dotarło do hurtowni.
Jest recepta na insulinę dla Lolki.
Jaśmin pojechał na operację.Trzymajmy kciuki :ok:
Bronkę wypuściłam na zdrową.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Wto cze 21, 2016 14:41 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Beatko jak ranka Milki? Dzisiaj jak bylam podac zastrzyki itp to Milka mnie zaskoczyła tak ladnie i grzecznie siedziala obok Loli :) zero agresji :)
Siatki w oknach na zdrowej sa wszedzie zabezpieczone?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto cze 21, 2016 17:58 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Gosiu mam prośbę zrób zdjęcia tych dwóch nowych kotek które przywiozłam ze schroniska, zdjęcia chyba Bronki, i zdjęcia tych darciuchów ze sraczką które są w boskie - one miały ogłoszenie na stronie schroniska , ale było ich tam kilka więc to ogłoszenie usunę i zrób też zdjęcie tego dzisiejszego kociaka - do tego prosiłabym o informację na temat kociaków czy są zaszczepione , zaczipowane itd z wyjątkiem tych dwóch co wczoraj przywiozłam bo na ich temat mam informacje. Zrobię ogłoszenia na stronie schroniska.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 21, 2016 18:00 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

mir.ka pisze:moje maluszki , prawie gotowe do adopcji, jeszcze tylko w czwartek szczepienie

kocurek Duszek
Obrazek

i kotka Elfi
Obrazek

Mirka wrzucić je na stronę schroniska napisz coś na ich temat. Numer telefonu podam Twój.

terenia1

Post » Wto cze 21, 2016 19:10 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

terenia1 pisze:
mir.ka pisze:moje maluszki , prawie gotowe do adopcji, jeszcze tylko w czwartek szczepienie

kocurek Duszek
Obrazek

i kotka Elfi
Obrazek

Mirka wrzucić je na stronę schroniska napisz coś na ich temat. Numer telefonu podam Twój.

ja nie mam takiej możliwości
treść ogłoszeń i fotki mam przygotowane ,to komu je wysłać?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto cze 21, 2016 20:06 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

terenia1 pisze:Gosiu mam prośbę zrób zdjęcia tych dwóch nowych kotek które przywiozłam ze schroniska, zdjęcia chyba Bronki, i zdjęcia tych darciuchów ze sraczką które są w boskie - one miały ogłoszenie na stronie schroniska , ale było ich tam kilka więc to ogłoszenie usunę i zrób też zdjęcie tego dzisiejszego kociaka - do tego prosiłabym o informację na temat kociaków czy są zaszczepione , zaczipowane itd z wyjątkiem tych dwóch co wczoraj przywiozłam bo na ich temat mam informacje. Zrobię ogłoszenia na stronie schroniska.

zdjęcia maluchów na naszej stronie są aktualne, jest tez bronka i milka

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto cze 21, 2016 20:08 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Marta robi zdjęcia :)

CatAngel

Post » Wto cze 21, 2016 21:13 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

mir.ka pisze:
terenia1 pisze:

kocurek Duszek
Obrazek

i kotka Elfi
Obrazek

ja nie mam takiej możliwości
treść ogłoszeń i fotki mam przygotowane ,to komu je wysłać?

Wyślij mi na maila terenia14@gazeta.pl

terenia1

Post » Wto cze 21, 2016 21:15 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

The Szops pisze:
terenia1 pisze:Gosiu mam prośbę zrób zdjęcia tych dwóch nowych kotek które przywiozłam ze schroniska, zdjęcia chyba Bronki, i zdjęcia tych darciuchów ze sraczką które są w boskie - one miały ogłoszenie na stronie schroniska , ale było ich tam kilka więc to ogłoszenie usunę i zrób też zdjęcie tego dzisiejszego kociaka - do tego prosiłabym o informację na temat kociaków czy są zaszczepione , zaczipowane itd z wyjątkiem tych dwóch co wczoraj przywiozłam bo na ich temat mam informacje. Zrobię ogłoszenia na stronie schroniska.

zdjęcia maluchów na naszej stronie są aktualne, jest tez bronka i milka

Ok to jutro postaram się wrzucić kociaki na stronę schronu.

terenia1

Post » Wto cze 21, 2016 21:27 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

CatAngel pisze:Grafik 20.06.-26.06.
20.06. pon. rano Agata wiecz. regularkate
21.06. wtorek rano Beata wiecz. CatAngel
22.06. środa rano CatAngel wiecz. Asia
23.06 czwartek rano Agata wiecz. CatAngel
24.06. piątek rano CatAngel wiecz. brak
25.06. sobota rano Agata wiecz.brak
26.06. niedziela rano CatAngel wiecz. Aga

Tak jak pisalam 25.06 mnie nie ma.
I wyjezdzam na trzy dni . Na 99% jest to 8-10 lipiec, wczesnie rano a wracam pozno w nocy.

CatAngel

Post » Wto cze 21, 2016 21:56 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Jasmin wrócił do Chatki ,ale jest kiepsko :( Aga napisze cos wiecej.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Wto cze 21, 2016 22:41 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

balbina38 pisze:Jasmin wrócił do Chatki ,ale jest kiepsko :( Aga napisze cos wiecej.

No.co tu pisać .dr Hyla na 95% podejrzewa nowotwór nie do wyleczenia,jeśli to nie nowotwór to narośl słabo reagująca na leki,jutro mam z nim jeszcze jechać ,wstępnie mówią o eutanazji,pytali czy chcemy robić badania wycinka pod kątem komórek rakowych,ale chyba myślą ,że nie ma to sensu,ale z drugiej strony może warto by gdzieś jeszcze zasięgnąć opini?tak pięknie się tulił jak go dałam do boksu,wcale nie jak chory kot...

Agnieszka2015

Od: Sob kwi 11, 2015 9:13

[poprzednia][następna]