Jest u AnielkiG, gdzie żyje wśród kotów białaczkowych, którymi Anielka się opiekuje. Niestety, ostatnio Tymkowi posypały się zęby, zaczął się ślinić, nie mógł jeść i w tym tygodniu miał sanację paszczy.
Kiedy Anielka zgodziła się przyjąć Tymka do siebie, umówiłyśmy się na zamianę kotów, do mnie wtedy przyjechała piękna trikolorka Scarlet. Tylko że ja Scarlet wyadoptowałam, a Tymek niestety zostanie u Anielki na zawsze (nie dość że FeLV+ to jeszcze dzikusek)
Dlatego chciałabym jakoś Anielce pomóc w opiece nad Tymkiem. Może komuś się coś przyda?
Fajne kocie gadżety

KUBEK nr 1 sprzedany

wysokość 9 cm, poj. 415 ml, zdjęcie z przodu i z tyłu, (miniaturkę można powiększyć)

Cena KT 22 zł
KUBEK nr 2 sprzedany

wysokość 10,5 cm, poj. 400 ml, kubek jest z eleganckim pudełeczkiem, może być fajnym prezentem dla kociarza

i razem z opakowaniem

Cena KT 23 zł
Nr 3. MISKA KOCIA
średnica 15 cm, wys. 5,5 cm, miska jest dość duża, wchodzi 1,5 kubka wody (pojemność mierzonego kubka 365 ml), świetna na wodę, na chrupki i na mokre jedzonko też (u mnie jedna służy na wodę, w drugiej są chrupy, koty wielce zadowolone

Do sprzedaży są 4 takie miski
3a. sprzedana

3b. sprzedana

3c. sprzedana

3d. sprzedana

Cena KT : 12 zł
Nr 4. MISECZKI turystyczne
świetne na podróż z pupilem, złożone płaskie, wszędzie można włożyć, do użytku wystarczy jedynie rozłożyć (wypycha się dno i się rozkładają na głębokie)
średnica miseczki 15 cm

i rozłożone

4a. Różowa sprzedana

4b. Zielona sprzedana

4c. Czerwona

4d. Niebieska sprzedana

Cena KT każdej miseczki 8 zł
5. SERWETKI KOCIE sprzedane

wielkość standardowa, w opakowaniu jest 20 serwetek

Cena KT 8 zł
Koszt przesyłki pokrywa Kupujący wg stawek Poczty Polskiej
Zapraszam na zakupy!!!