Niedawno zwierzyła mi się, że chciałaby odrobaczyć swoje koty, bo były odrobaczane tylko raz w życiu (po prostu nie było pieniędzy). Odrobaczenie jej kotów to wcale nie taka prosta sprawa, niektórym nie da rady podać tabletki przez 3 dni, na pewno nie zrobi tego Pani Ela, która bierze leki przeciwzakrzepowe i niewielkie uderzenie kończy się rozlanym krwiakiem - nie ma mowy o szarpaniu się z kotami. Nie da rady też zatargać koty do weta, taksówka to wydatek ponad jej możliwości, a przejazd z transporterem do weta autobusem to wyczyn nad jej siły - P. Ela sama na 2 piętro wchodzi odpoczywając na każdym półpiętrze (astma, chore serce i zapadnięte płuca, długo by wymieniać wszystkie jej dolegliwości). Mimo to nigdy nie zostawi żadnego kota bez pomocy, z resztą, sami znacie na pewno takie osoby.
Ten bazarek przeznaczony jest na odrobaczenie kotów P. Eli, porządne odrobaczenie, porządnymi preparatami, które można łatwo zaaplikować. Ew. nadwyżki przeznaczone zostaną na leczenie jej kotów (młode już nie są a P. Eli nie stać na badania kontrolne) i zdeponowane u jej weterynarza.
Wszystkie przedmioty wystawione na bazarku są w cenie 30zł (kwota "kup teraz"). Koszt przesyłki pokrywa kupujący (w wybranej przez siebie opcji), możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu.
ZAPRASZAM!
1. Ekspres przepływowy Bosch - stary typ ale jest sprawny (ja jestem kawoszem starego typu - parzony szatan, więc nie używam, dostałam daaaaaawno w prezencie, użyłam kilka razy). SPRZEDANE

2. Zestaw kosmetyków AA Etnic - balsam olejek arganowy i krem nawilżający olejek z baobabu 30+, nieużywany, oryginalnie zapakowany (krem w pudełku i w folijce) SPRZEDANE

3. Drewniany zegar z kotem - ten przedmiot na aukcję przekazała P. Ela, przekazała go na aukcję "dla jakichś potrzebujących kotów"... SPRZEDANE

4. Filcowa, ciemnografitowa torba z aplikacją - na zakupy lub dokumenty (wejdzie teczka A4)

A do torby gratis

5. Torba/transporter materiałowy dla małego piesa lub kota (do przypięcia w szelkach), uzywany, w stanie bdb, to jest ten transporter: http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... orby/61075

6. Elektryczna wyciskarka do cytrusów (użyta ze dwa razy, niestety bez pudełka oryginalnego)SPRZEDANE

7. Szatkownica - nowa, nieużywana w oryginalnym pudełku