Moje tymczasy- na pomoc ukraińskim kotom str. 47

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2016 21:02 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

berni pisze:A z Psotka jest zapalony widz, uwielbia filmy o innych zwierzątkach
Obrazek a to taki trochę większy kotek w TV

Tutaj to chyba następuje porównanie gabarytów :mrgreen:

Nasza na początku tez bardzo lubiła i oglądała tv razem z mężem. Czasem podlatywała do telewizora żeby jakiemu zwierzęciu przyjrzeć sie z bliska. A teraz jest tak rozleniwiona,że jak ma byc zabawa jej akcesoriami to musimy razem z nią, bo sama to jedynie lata w tunelach. Choć tyle :|

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro maja 04, 2016 6:46 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

Atta pisze:
berni pisze:A z Psotka jest zapalony widz, uwielbia filmy o innych zwierzątkach
Obrazek a to taki trochę większy kotek w TV

Tutaj to chyba następuje porównanie gabarytów :mrgreen:

Nasza na początku tez bardzo lubiła i oglądała tv razem z mężem. Czasem podlatywała do telewizora żeby jakiemu zwierzęciu przyjrzeć sie z bliska. A teraz jest tak rozleniwiona,że jak ma byc zabawa jej akcesoriami to musimy razem z nią, bo sama to jedynie lata w tunelach. Choć tyle :|

mam tylko nadzieję że Psotuś nie nabawi się kompleksów jeśli chodzi o gabaryty :wink:

no nie ma lekko, czemu kotek się ma sam bawić :)
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto maja 24, 2016 6:55 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

wyjazdy, delegacje, studia....czasu nie ma na forum zajrzeć..

A kotuchy zadowolone bo podczas mojej nieobecności, niezastąpiona, nieoceniona ciocia MamaGiny opiekuje się moim stadkiem i w dodatku pasie je świeżutką trawką!!
Gosiu bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za pomoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:

berni

Post » Sob maja 28, 2016 21:03 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

spokoju mi nie dawało że Psotek już od jakiegoś czasu więcej poleguje, jakby się szybciej męczył, czasami znajdowałam go leżącego na płytkach w łazience...i przywiozłam go do Bielska, do mojej ulubionej, zaufanej wetki...i wyszło na rtg że Psotek przeszedł bezobjawowo zapalenie płuc... I trochę powiększone serducho, za bardzo położone na mostku. Brzuszek który mnie martwił okazał się ...tłuszczykiem :oops: :roll:
Na szczęście ogólne wyniki są ok, Psotek dostał leki i będziemy obserwować czy więcej bryka po psotkowemu.

berni

Post » Sob maja 28, 2016 21:41 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

Fajne masz te koty :1luvu: oby zdrowe były i znalazły równie fajne domy stałe :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Pon maja 30, 2016 12:15 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

O! To Psotek, ten co lubi ekscesy zabawowe zapuścił sobie brzuszek? 8O Wydawało mi się,że jemu trudno usiedzieć na miejscu, poza przerwą na sen ;)

Atta

Post » Pon maja 30, 2016 19:14 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

właśnie Psotuś ma tłuszczyku sporo...od jakiegoś czasu on był jakiś spokojniejszy, więcej polegiwał, mniej psocił...i chyba wtedy się poodkładało sadełko...mimo że Psotek moim zdaniem nie je dużo :( potem te kłopoty z brzuszkiem, które prawdopodobnie spowodowało zjedzenie przez Psotek nitki..i tak ciągle coś wyskakuje :|
Psotek znów był dawnym Psotkiem teraz w weekend kiedy zabrałam go do rodziców, pierwszego dnia skakał, zwiedzał, brykał, psotkował po Psotkowatemu...a teraz znów taki bardziej leżakujący..chociaż może to teraz wina gorąca, u mnie na poddaszu jest teraz 27 stopni.

Obrazek Psotuś słodziaczek

Obrazek Loluś przystojniaczek

zapraszam na bazarek bo koszty trochę duże..ostatnia wizyta z Psotek u weta (RTG, Usg, badania krwi, leki) - 200 zł
viewtopic.php?f=20&t=175205

berni

Post » Czw cze 02, 2016 18:31 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

Jak one pięknie pozują :1luvu: NA pocztówki ich dać ! pójdą sobie do ludzi w świat :wink:

Atta

Post » Pon cze 13, 2016 19:31 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

berni

Post » Pon cze 13, 2016 19:37 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

no co za czysta kicia :) fajny gnojek :) wstawiaj ten link w ogłoszeniach :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon cze 13, 2016 22:38 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

berni pisze:Psotek w SPA

https://youtu.be/HSF6HdOgljQ :mrgreen:

Nie wiem jak to świadczy o całości proponowanych usług, ale.. widać ,ze klient musi robić poprawki, czyli obsługa nie do końca się spisuje :ryk:

Atta

Post » Śro cze 15, 2016 19:49 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

obsługa jest w fazie przyuczania :) niemniej, wnosząc po głośności mruczenia, klient był zadowolony, co nie zmienia faktu że obsługa musi poćwiczyć szczotkowanie kota w umywalce :)

zabrałam się do kolejnej porcji ogłoszeń dla kocurków, oby tym razem znalazł się taki dom jak szukam!!!

berni

Post » Śro cze 15, 2016 20:12 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

O! Właśnie - za dobre domy :piwa:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro cze 15, 2016 20:43 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

Przepiękni są.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw cze 16, 2016 11:43 Re: Opole, Opole - prośba o pomoc w akcji sterylizacji

viewtopic.php?f=20&t=175507

zapraszam na bazarek dla Psotka
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]