» Wto cze 07, 2016 21:43
Re: POZNAŃ i Wielkopolska
Jak to nie mamy onkologa?
Dr Agnieszka Lisiecka z kliniki na Mieszka, dzięki niej mój pies przeżył z chłoniakiem 4 lata... A zachorował kiedy miał 11 lat.
Znam opinie o tej klinice, sama miałam kiedyś mieszane uczucia, ale odkąd zawiodłam się potężnie ( i kilkakrotnie) na doktorze Dąbrowskim, a moja sąsiadka straciła 4-letniego psa, odradzam każdemu tego weta.
Byłam w ciągu ostatnich 4 lat na Mieszka chyba ze sto, może 200 razy, również z innymi zwierzakami, np., swoimi kotami, ale także powypadkowymi które się do mnie kleją, i zawsze było ok.
Wspaniały chirurg doktor Kamiński, dr Płucz, dr Weronika Szmaj która niestety niedawno zginęła tragicznie... No i ciocia Agniecha Lisiecka, onkolog... Polecam. Bardzo.
Tu pracowała kiedyś chwalona dr Karakliumis, którą też dobrze wspominam.
Wracając do weta - onkologa, mam w domu znowu psa z nowotworem, dr Lisiecka konsultowała moją sunię ze słynnym doktorem Jagielskim z W-wy, blisko współpracują...
Kiedyś miałam psa i myślałam, że żyję. Później miałam psa i 2 koty.Jeszcze później (całkiem niedawno, ale już tego nie pamiętam) miałam 2 psy i 2 koty. Teraz mam 3 psy i 3 koty i wiem, ze moje życie dopiero się zaczyna...