klaudiafj pisze:Ale super się mają kociaki, że są we trzyMają swoje szalone towarzystwo do zabawy
Elenko
![]()
![]()
roznoszą pokój w którym najczęściej przebywają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ale super się mają kociaki, że są we trzyMają swoje szalone towarzystwo do zabawy
Elenko
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:To piekna wycieczke mialas, ja tez tesknie za morzem![]()
A jak koteczki stesknione ?
wyjazd raczej dość intensywny, nad morzem byłam tylko parę minut![]()
najbardziej stęskniony to był Dżekuś, aż piszczał jak mnie zobaczył, a koty duze i małe wszystkie miały zapewnioną opiekę na miejscu, nic im nie brakowało![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koty to tylko miche widza a pies to przyjaciel i teskni. Chociaz jak wracam z pracy to cala trojca pod drzwiami mnie wita, ale od razu do michy biegna.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:To piekna wycieczke mialas, ja tez tesknie za morzem![]()
najbardziej stęskniony to był Dżekuś, aż piszczał jak mnie zobaczył, a koty duze i małe wszystkie miały zapewnioną opiekę na miejscu, nic im nie brakowało![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koty to tylko miche widza a pies to przyjaciel i teskni. Chociaz jak wracam z pracy to cala trojca pod drzwiami mnie wita, ale od razu do michy biegna.
ja co rano tak mam jak tylko wstanę![]()
od razu do kuchni i czekają na michę
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ciociu, gdzie jesteś, jak Cię tu nie ma?
o tej porze to akurat dojeżdżałam do Inowrocławia na nocleg w hotelu
Biedna Ciocia![]()
agusialublin pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:To piekna wycieczke mialas, ja tez tesknie za morzem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja co rano tak mam jak tylko wstanę![]()
od razu do kuchni i czekają na michę
mnie wczoraj Gumiś za włosy ciągnął a Pysion po pysku lizał co bym szybciej wstawała![]()
jak ja lubię takie poranne pieszczoty
Moli25 pisze:Czesc Familia![]()
Uprzejmie donoszę ze Fuks wali taki cichacze ze nie wiemy gdzie przed nim uciekać, bo on mysli ze bawić sie z nim chcemy, radośnie podskakuje i gubi swoja "lawendowa" woń spod ogonka
MaryLux pisze::1luvu:![]()
klaudiafj pisze:Mirko a może to znak dla Ciebie, że po Czarusia nikt się nie zgłasza i zostanie u Ciebie Wiecznym Tymczasem
Oczywiście życzę super domków![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter i 421 gości