Jasminek jest bardzo spokojny, nie warczy, nie gryzie jest grzeczny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:a to wieści z domu Jerrego
Dzien dobry. Nie wiem czy jeszcze Pani pamieta kota o imieniu Jerry. Bralam go w lutym,bialo- czarny spokojny, z katarem. Chcialam powiedziec, ze jest cudownym kotem. Kocha juz nas a my jego do szalenstwa. Wchodzi nam do talerzy hi hiii i wyjada. Codziennie rano jest rytual ze gdy sie budze do pracy on mnie wita i sie z 10 minut przytulamy. Codziennie! I to samo jak wracam do domu. Co nas smieszy wszystkie drobne rzeczy trzeba przed nim chowac bo kradnie. Wszystko co sie mu nawinie i co mu sie zmiesci do pyszczka. Je jedzenie z najwyzszej polki np. Gourmet Gold, byle whiskasa nie zje. Ma tez swoje za uszami, w nocy czesto szaleje ale taki jego urok. Ma juz piekna siersc i nabral cialka. Jest bardzo towarzyski i kochany. Pozdrawiamy z Tychow.
regularkate pisze:Nie zdazylam wczoraj napisac jak na dyzurze. Byli panstwo od Bronki,zostawili jedzenie, puszki Felixa i paczke Smilli, a takze byla dostawa Animondy kitten. Agata pisze,ze kupy sroleczkow juz lepiej, ale wczoraj byly nieladne bardzo, choc byc moze nie mam porownania i ostatnio byly gorszePoza tym na wszystkich pomieszczeniach ok, Ferdek bardzo miauczacy, ale jak sie go glaskalo, to sie uspokajal.
Przepraszam, nie zdazylam odebrac tych rzeczy od Dorotki ze schronu, bo maz nagle musial na probe jechac, a na 19.30 musialam juz byc w chatce. Jesli nikt wczesniej nie odbierze, to ja sie tym zajme w pt rano.
Dorota Wojciechowska pisze:regularkate pisze:Nie zdazylam wczoraj napisac jak na dyzurze. Byli panstwo od Bronki,zostawili jedzenie, puszki Felixa i paczke Smilli, a takze byla dostawa Animondy kitten. Agata pisze,ze kupy sroleczkow juz lepiej, ale wczoraj byly nieladne bardzo, choc byc moze nie mam porownania i ostatnio byly gorszePoza tym na wszystkich pomieszczeniach ok, Ferdek bardzo miauczacy, ale jak sie go glaskalo, to sie uspokajal.
Przepraszam, nie zdazylam odebrac tych rzeczy od Dorotki ze schronu, bo maz nagle musial na probe jechac, a na 19.30 musialam juz byc w chatce. Jesli nikt wczesniej nie odbierze, to ja sie tym zajme w pt rano.
O ile te rzeczy tam jeszcze beda
Agnieszka2015 pisze:balbina38 pisze:Grafik 13.06.-19.06.
13.06. pon. rano Beata wiecz.Catangel
14.06. wtorek rano Catangel wiecz. regularkate
15.06. środa rano Tajron wiecz. Asia
16.06 czwartek rano Beata wiecz. CatAngel
17.06. piątek rano Tajron wiecz. brak
18.06. sobota rano CatAngel wiecz.brak
19.06. niedziela rano CatAngel wiecz.Agnieszka/quote]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 76 gości