Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:orzystaliscie kiedys z tych portali wakacje .pl czy booking .com?
Moli25 pisze: Musze umawiać sie z nią w umówionym miejscu na jedzonko, poza świadomością Fuksika chociaz jego radary wyłapią każda moja rozmowe z Molcia i tak i tak zjawia sie w umówionym miejscu
Moli25 pisze:Dobry wieczor.
Nauczyłam sie nie przyzwyczajać juz do samochodow. Kiedys to nawet płakałam przy sprzedaży, teraz wiem ze za chwile znowu nie bede miała mojej C4. Niestety mając w domu teścia mechanika blacharza murarza i akrobatę nie ma sie dłużej samochodu niz pol roku. Ostatni to był rekord, sprzedaliśmy po 4.5 miesiącach.
Ciekawe ile ten bedzie ze mną?
Samochod to niestety nie jest dobra inwestycja.
To jest skarbonka, bez dna.
Najgorzej trzymać samochod po kilkanaście lat. Wtedy sprzedaje sie go za symboliczna kwote, juz raz zrobiłam taki błąd. Kupiłam za młodub samochod za 16 tysięcy, sprzedałam po kilku latach za 4 tysiące. Przerażajace to. Dlatego teraz akceptuje każda decyzje sprzedaży samochodu. Byle by nie stracić juz nigdy 12 tysięcy, na które ciezko człowiek pracuje.
Messi ma koci katarek, z reszta jego brat tez. Oboje jeżdżą do weterynarza, maja sie dobrze i cieszę sie ze sa szczęśliwymi maluchami kocimi.
Moje futerka sa tak kochane ze ja je kiedys zacalujeMolka gada jak Bielicka, z nia tylko dialog zacząć! Fuks natomiast wymiata wszystko z misek tak ze Moli nie ma szans zostawic sobie jedzonka na pozniej. Musze umawiać sie z nią w umówionym miejscu na jedzonko, poza świadomością Fuksika
chociaz jego radary wyłapią każda moja rozmowe z Molcia i tak i tak zjawia sie w umówionym miejscu
![]()
Korzystaliscie kiedys z tych portali wakacje .pl czy booking .com?
mir.ka pisze:
moze za mało biedaczek dostaje jeść i musi sam szukać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1391 gości