Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patolek pisze:Dziewczyny, wybaczcie mi, że ostatnio w ogóle się nie angażuję, ale w pracy mi się trochę sytuacja skomplikowała, bo zostałam oddelegowana do Warszawy i 4 razy w tygodniu pracuję właśnie tam. A w weekendy mam szkołę, więc ledwo ciągnę to wszystko ostatnioJak się sytuacja wyklaruje i uspokoi i będę z powrotem na miejscu pracować, to do Was dołączę. Przykro mi, bo widzę jak problematyczne jest teraz obstawienie dyżurów. Nie myślcie, że Was porzuciłam, mam nadzieję do Was za jakiś czas dołączyć.
CatAngel pisze:15.06- Milka na sterylke. Proszę w srode wiczorem zabrac jej jedzenie.
balbina38 pisze:CatAngel pisze:15.06- Milka na sterylke. Proszę w srode wiczorem zabrac jej jedzenie.
we wtorek wieczorem
Dzien dobry. Nie wiem czy jeszcze Pani pamieta kota o imieniu Jerry. Bralam go w lutym,bialo- czarny spokojny, z katarem. Chcialam powiedziec, ze jest cudownym kotem. Kocha juz nas a my jego do szalenstwa. Wchodzi nam do talerzy hi hiii i wyjada. Codziennie rano jest rytual ze gdy sie budze do pracy on mnie wita i sie z 10 minut przytulamy. Codziennie! I to samo jak wracam do domu. Co nas smieszy wszystkie drobne rzeczy trzeba przed nim chowac bo kradnie. Wszystko co sie mu nawinie i co mu sie zmiesci do pyszczka. Je jedzenie z najwyzszej polki np. Gourmet Gold, byle whiskasa nie zje. Ma tez swoje za uszami, w nocy czesto szaleje ale taki jego urok. Ma juz piekna siersc i nabral cialka. Jest bardzo towarzyski i kochany. Pozdrawiamy z Tychow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości