czarno-czarni pisze:jaki jest skład 41?
proszę bardzo.
96 %wiskoza, 4 % elastan - to wierzch sukienki, podszewka 100% poliester
Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:Proszę o rezerwację do wieczora 6, 26, 30, 31, 43. Młoda po powrocie ze szkoły sama musi zobaczyć![]()
Proszę o wymiary i skład (głównie czy jest elastan) spodenek 12, jeśli będą ok, to wezmę.
Na pewno biorę 22, 37 i 60.
Edit: Te w/w koszulki mogą być. Jeszcze tylko na wymiary spodenek czekamy.
ewa_mrau pisze:czy jest jeszcze jakiś kot do wzięcia? -> 63. Maltańskie koty
---
Koki-99 pisze:Ze składu materiału w spodenkach wynika, że nie są rozciągliwe, jak to oceniasz? Czy ew. jeszcze fotkę tyłu mogłabym prosić?
staruszka pisze:poproszę 13 i 16
ewa_mrau pisze:czy jest jeszcze jakiś kot do wzięcia? -> 63. Maltańskie koty
---
Clean pisze:[...]Próbuję wyjaśnić sprawę[...]ewa_mrau pisze:czy jest jeszcze jakiś kot do wzięcia? -> 63. Maltańskie koty
---
ewa_mrau pisze:Clean pisze:[...]Próbuję wyjaśnić sprawę[...]ewa_mrau pisze:czy jest jeszcze jakiś kot do wzięcia? -> 63. Maltańskie koty
---
poczekam więc
---
Clean pisze:Koki-99 pisze:Ze składu materiału w spodenkach wynika, że nie są rozciągliwe, jak to oceniasz? Czy ew. jeszcze fotkę tyłu mogłabym prosić?
jej:-( nie wiem dlaczego pomyślałam że chodzi o te jeansy z długimi nogawkami.Przepraszam, jasne ze się nie rozciągają!Kurcze, wczoraj wieczorem starałam się odpisać na posty, zmęczenie mnie dopadło:-(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości