Moderator: Estraven
whaaat? wszystko, ale mądra?? chyba się bardzo wiele od wczoraj zmieniłosqter pisze:Manila jest nie tylko zdrowa ale i maksymalnie przylepna i śliczna - zdjęcia Gapy to namacalny dowódTylko spójrzcie na ten słodki, mądry pyszczek
![]()

alix76 pisze:Mam dwa naręcza koców, pledów, kołder itp. rzeczy - do odbioru możliwe szybko. Niestety, do przeprania we własnym zakresie, nie są brudne, raczej zleżałe. Ktoś, coś?

Revontulet pisze:alix76 pisze:Mam dwa naręcza koców, pledów, kołder itp. rzeczy - do odbioru możliwe szybko. Niestety, do przeprania we własnym zakresie, nie są brudne, raczej zleżałe. Ktoś, coś?
A skąd odbiór? Może komuś będzie łatwiej podjąć decyzję o odbiorze![]()
violet pisze:Trochę bałabym się adopcji całych miotów kociąt
alix76 pisze:Revontulet pisze:alix76 pisze:Mam dwa naręcza koców, pledów, kołder itp. rzeczy - do odbioru możliwe szybko. Niestety, do przeprania we własnym zakresie, nie są brudne, raczej zleżałe. Ktoś, coś?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Centrum Warszawy, okolice Ronda ONZ
svo pisze:alix76 pisze:Revontulet pisze:alix76 pisze:Mam dwa naręcza koców, pledów, kołder itp. rzeczy - do odbioru możliwe szybko. Niestety, do przeprania we własnym zakresie, nie są brudne, raczej zleżałe. Ktoś, coś?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A w jakich godzinach ten odbiór?
alix76 pisze:svo pisze:alix76 pisze:Revontulet pisze:alix76 pisze:Mam dwa naręcza koców, pledów, kołder itp. rzeczy - do odbioru możliwe szybko. Niestety, do przeprania we własnym zakresie, nie są brudne, raczej zleżałe. Ktoś, coś?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A w jakich godzinach ten odbiór?
Jutro ok 19 i pozniej, w czwartek chyba podobnie ale do ustalenia.
iwona66 pisze:To i ja zgłaszam szmatki do odbioru w sobotę lub niedzielę ,Małgosiu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, puszatek i 29 gości