Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Koniec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2016 0:08 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze:Za odnalezienie Murzyynka :ok: :ok: :ok:

Murzynka nadal nie ma ale...... 8O 8O 8O dzisiaj na kociej stołówce pojawił się inny kocurek.Byłam pewna ze już go nie zobaczę , :roll: bo on zaginął jeszcze przed Murzynkiem.

Tak licząc dokładniej, to nie widziałam go dobrze ponad 2 miesiące.

Poszukiwałam go w czasie kiedy zaginęły tamte pierwsze kotki.Potem zaginął Murzynek a w międzyczasie odnalazły się kotki.No i teraz Sisi.No i dzisiaj go zobaczyłam.Przyszedł, siedział w trawie i czekał.Nie obejrzałam go dokładnie, ale widziałam że nie jest jakoś specjalnie wychudzony.Za to ma spora ilosć kleszczy.

No tutaj niestety nie bede w stanie mu pomóc, bo to dzika dzicz i podchodzi do jedzenia dopiero jak odejde.

Cieszę się że jest. :D Ze jest cały,ma apetyt, bo w stosunku do niego już sporo czasu temu straciłam nadzieję. :roll: :|

Ostatnimi czasy jadał na stołówce Murzynka.Czyli nie swojej, na której go dzisiaj spotkałam.Koty sie znały, wiec jak to czasem bywa jeden mógł powędrowac za drugim.

No nic na razie wierze że Murzynek wróci. :roll: Bardzo bym chciała, bardzo....
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie cze 05, 2016 0:17 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

iza71koty pisze:
Baltimoore pisze:Fajna paczka z ciasteczkami :ok:

Pogłaskaj Zdechlaczka ode mnie.

To już wieczorem jak się ochłodzi. :wink: Zwilżam go woda w ciągu dnia, żeby mu się lżej oddychało w ten upał.

Zaraz pakuje manele i jadę do Sisi.Przy okazji papu jej zawiozę.

Byłam.Zrobiłam co zaplanowałam.Całkowicie wywaliłam wszystko z budki.To podwójna gruba budka styropian 8 cm.Sprawdziłam czy nie przemaka.POprawiłam dodatkowe zabezpieczenie z folii.Dałam po cieplutkim polarku do każdej przegrody.

W garażu sporo sie napracowałam.Musiałam posprzątać.Powynosić jakieś baniaki z nie wiadomo czym.Zrobić legowisko, osłonić.Dodatkowo wstawić karton z posłankiem i zostawić jedzenie.

Jak byłam na wieczornym karmieniu to jedzenia ubyło a mleko było wypite w całości.Więc moze Sisi była w trakcie bo wieczorem już jej nie widziałam.

iza71koty

Post » Nie cze 05, 2016 8:21 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Dobre wieści z powrotu kolejnego marnotrawnego kota :201461
Oby tylko takie były :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie cze 05, 2016 8:58 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze:Dobre wieści z powrotu kolejnego marnotrawnego kota :201461
Oby tylko takie były :1luvu:

No nie nazwałabym Sisi kotem marnotrawnym. :roll: :lol: Ona tak ciężko pracuje.Spręża się jak może żeby odchować maluszki.Ciekawa jestem jak wyglądają.Ile ma ,choć sadząc bo jej budowie i brzuszku to myślę że 2 maksymalnie.

iza71koty

Post » Nie cze 05, 2016 9:49 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Nie bierz tego dosłownie :roll:
To było bardzo luźne skojarzenie z biblijną przypowieścią :)

Baltimoore

Post » Nie cze 05, 2016 9:56 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze:Nie bierz tego dosłownie :roll:
To było bardzo luźne skojarzenie z biblijną przypowieścią :)

Nie biorę.Aż tak dosłowna nie jestem. :lol:

A co do reszty to rzeczywiście w przypadku kocurków tak to wygląda.Poszły, nerwów napsuły ale wróciły...pokornie.

iza71koty

Post » Nie cze 05, 2016 17:02 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

No to dobrze.

Bo zaczynam się bać na tym forum nawet wyrazów współczucia napisać, bo można zostać źle zrozumianym 8O

Baltimoore

Post » Nie cze 05, 2016 17:35 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Baltimoore pisze:No to dobrze.

Bo zaczynam się bać na tym forum nawet wyrazów współczucia napisać, bo można zostać źle zrozumianym 8O

Albo jeszcze zakrzyczanym i sprowadzonym do parteru.... :roll:

iza71koty

Post » Nie cze 05, 2016 18:49 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

W rzeczy samej.

Baltimoore

Post » Nie cze 05, 2016 20:48 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Przeczytałam ostatnie Wasze posty i muszę se napisać.
Czytam od dawna, kibicuję i po kryjomu trzymam kciuki.
Ciocie, większość z nas, forumowiczów, jest normalna.Tylko niektórzy są bardziej :lol:
Dla Was Obrazek

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Nie cze 05, 2016 21:06 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

ciotka59 wielkie dzięki za dobre słowo :1luvu:
Jest cenniejsze niż złoto :ok: I coraz rzadsze :|

Baltimoore

Post » Nie cze 05, 2016 21:46 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

A ja ostatnio tak odlatuje,że nei wiem co się dokładnie dzieje, więc pytam: kto nienormalny, a kogo trza spacyfikować ? :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie cze 05, 2016 21:49 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Atta :1luvu:

Baltimoore

Post » Nie cze 05, 2016 22:10 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

iza71koty pisze:ultra75 :1luvu: wczoraj dotarła paczuszka. :D Dziękujemy pięknie za kocyki, pościel, filiżanki i ...ciasteczka. :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

O jak miło :D Koty napasione, pańcia zrelaksowana :piwa: Znaczy przy filiżance herbaty/kawy osładzając sobie żywota ciasteczkami :ok:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie cze 05, 2016 22:39 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na karmę

Atta pisze:A ja ostatnio tak odlatuje,że nei wiem co się dokładnie dzieje, więc pytam: kto nienormalny, a kogo trza spacyfikować ? :twisted:

Atta serio?A co bierzesz? :roll: :lol:

Ja dzisiaj też odlatuję ale zupełnie bez niczego.Nie wiem jak to zrobić ale dopiero weszłam a wcale dzisiaj nie byłam na moich działkach.Jestem tak skonana że od paru dobrych minut zastanawiam sie jak to zrobić zeby zebrać siły i posprzątać ostatni pokój, który mi został.Im więcej o tym myślę tym bardziej mnie rozkłada..... :roll: :|

iza71koty

[poprzednia][następna]