Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:dowiedz się dokładnie Inusiu i wołaj o to samo![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Czyli Cię odchudziła, bo przestałaś być chudaA co Ci daje do amciania?
KatS pisze:MaryLux pisze:Czyli Cię odchudziła, bo przestałaś być chudaA co Ci daje do amciania?
Daje mi suchą karmę i trochę mokrej, ale ja mokrego nie lubię, a poza tym ona często nie widzi jak zjadam podwójną porcję, bo jak skończę ze swojej miseczki, to lecę wyjesć z miseczki CiriMówię Ci Inko, pokazuj Dużej, jaka jestes głodna, żeby dorzuciła Ci więcej jedzonka! To odchudza wspaniale!
KatS pisze:To może chociaż wyjadaj Dużej z talerza, jak nie patrzy? Suchego pewnie nie jeale może cos smacznego jednak ...?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:dowiedz się dokładnie Inusiu i wołaj o to samo![]()
![]()
![]()
Tylko że Cymuś nie odpowiada. Może się boi, że mu wyjem wszystko?
Salem 11 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:dowiedz się dokładnie Inusiu i wołaj o to samo![]()
![]()
![]()
Tylko że Cymuś nie odpowiada. Może się boi, że mu wyjem wszystko?
Nie odpowiadałem bo dużej nie było w domciu. A jak wychodziła to wyłączyła komputra.Ja kocham jeść i lubię w zasadzie wszystko co wejdzie do pysia, a najbardziej rypcie, nereczki i wątróbkę.
Pyszności. Duża twierdzi, że kotkom nie wolno tego jeść za często bo to nie jest zdrowe jedzonko i daje nam tylko od czasu do czasu.
Ale jak takie pyszności mogą być niezdrowe. To przecież niemożliwe.Daje nam mięsko, też dobre ale gdzie mu do rypci
A dzisiaj nam dała biały serek. Nawet smaczniutki ale nie umywa się do nereczki.
Cymes nigdy nie najedzony do syta.
MaryLux pisze:KatS pisze:To może chociaż wyjadaj Dużej z talerza, jak nie patrzy? Suchego pewnie nie jeale może cos smacznego jednak ...?
No, czasem je szyneczkę. Ale rano same dżemy, błeeeeeee
KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:To może chociaż wyjadaj Dużej z talerza, jak nie patrzy? Suchego pewnie nie jeale może cos smacznego jednak ...?
No, czasem je szyneczkę. Ale rano same dżemy, błeeeeeee
Dżemy, to faktycznie kiepsko... no to współczuję Inusiu, z cudzego talerzyka wszystko jest smaczniejsze i ładnie tuczy.
Ja dzis byłam u weterynarza i mnie zważyli - przytyłam sobie elegancko, nawet więcej, niż wychodziło na domowej wadze!![]()
![]()
-zadowolona Stella
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości