Np tu - taki puchaty! A Tosia też ma taki gruby ogon

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ale jaja z elfikiem![]()
Tzn juz bez jaj
Gosiagosia pisze:Witam![]()
Zdjęcia z wyprawy fajne ale gdzie Elenka, nie lubi wypraw na trawkę czy pilnuje maluszki.
mir.ka pisze:Byliśmy dzisiaj z maluszkami u weta, bo przedwczoraj coś się zrobiło jednemu z futerkiem na pyszczku, nie wiadomo jaka była tego przyczyna, bo na szczęście nie jest to grzybica o którą było podejrzenie, choc zmiana była stanowczo za duża na to. Moze jakaś alergia od jedzenia, bo to akurat jest tak jak brudzi pyszczek przy jedzeniu. Na razie odstawiłam tacki animondy z kurczakiem , które wtedy jadły.
Tak biedactwo wyglądało![]()
ale widać ,ze oczko zdecydowanie lepiej, wyglada prawie normalnie.
Przy okazji wynikła niespodziankaOkazało się, że Elfik to nie chłopak tylko dziewczyna
Czyli mam parkę małych
![]()
Nie wiem czy zmieniać bardzo imię , czy tylko z Elfika na Elfi. Ktoś w przyszłości to tak może dać swoje, więc chyba nie będą za bardzo mieszać jak już tak ma wpisane w ewidencji i tymczasowo w książeczce.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Byliśmy dzisiaj z maluszkami u weta, bo przedwczoraj coś się zrobiło jednemu z futerkiem na pyszczku, nie wiadomo jaka była tego przyczyna, bo na szczęście nie jest to grzybica o którą było podejrzenie, choc zmiana była stanowczo za duża na to. Moze jakaś alergia od jedzenia, bo to akurat jest tak jak brudzi pyszczek przy jedzeniu. Na razie odstawiłam tacki animondy z kurczakiem , które wtedy jadły.
Tak biedactwo wyglądało![]()
ale widać ,ze oczko zdecydowanie lepiej, wyglada prawie normalnie.
Przy okazji wynikła niespodziankaOkazało się, że Elfik to nie chłopak tylko dziewczyna
Czyli mam parkę małych
![]()
Nie wiem czy zmieniać bardzo imię , czy tylko z Elfika na Elfi. Ktoś w przyszłości to tak może dać swoje, więc chyba nie będą za bardzo mieszać jak już tak ma wpisane w ewidencji i tymczasowo w książeczce.
Dziewczyny górą!
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 485 gości