Olat pisze:A ja tak...
A ja nie, bo sie tu nie urodzilam i jest to dla mnie tylko miejsce do mieszkania. Mam nadzieje, czasowe.
Moderator: Estraven
Olat pisze:A ja tak...
Olat pisze:Ivcia, zrobisz wszystko, dla osiągnięcia swojej przyjemnosci????
Keti pisze:Znowu mnie to nie dotyczy więc moze dostanę po uszach....ale zastanawiam się jak czuje się Dorcia słyszac o Pcimiu Dolny i że nikt nie przyjedzie.....

Ivcia pisze:Olat pisze:Ivcia, zrobisz wszystko, dla osiągnięcia swojej przyjemnosci????
Zalezy co ta przyjemnoscia ma byc. Ale jezeli na przeszkodzie stoi tylko moje lenistwo czy wygodnictwo, to potrafie sie przemoc.

Keti pisze:Znowu mnie to nie dotyczy więc moze dostanę po uszach....ale zastanawiam się jak czuje się Dorcia słyszac o Pcimiu Dolny i że nikt nie przyjedzie.....

Ivcia pisze:Olat pisze:A ja tak...
A ja nie, bo sie tu nie urodzilam i jest to dla mnie tylko miejsce do mieszkania. Mam nadzieje, czasowe.
Macda pisze:To przemoz sie, zwalcz swoja dzika rozkosz i przestan czepiac malo istotnych rzeczy
Ivcia pisze:Mozesz nie byc mila, nie robi to na mnie wrazenia. A prawo do wypowiadania sie w tej kwestii mam, jak kazdy uczestnik tego forum. Mowi sie tu to co sie chce powiedziec a nie to co laskawie komus powiedziec pozwolisz.
Bez odbioru.

Macda pisze:Keti pisze:Znowu mnie to nie dotyczy więc moze dostanę po uszach....ale zastanawiam się jak czuje się Dorcia słyszac o Pcimiu Dolny i że nikt nie przyjedzie.....
A ja mysle ze to juz nadinterpretacja, bo nik o Dorci nie mowil.
Czysta metafora
Olat pisze:
Ivcia pisze:Macda pisze:To przemoz sie, zwalcz swoja dzika rozkosz i przestan czepiac malo istotnych rzeczy
Dla Ciebie jest to malo istotna rzecz, bo nigdy na spotkaniu slaskim sie nie pojawisz. Nie rozumiem tylko dlaczego wiec sie wtracasz.

Macda pisze:]
W takim razie jako czlowiek dorosly bierz odpowiedzialnosc za swoje slowa - pelna.
A nie udawaj potem niewinnej ofiary napadanej przyz tych zlych i niedobrych uczestnikow forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości