filo pisze:Biedny zabers. Sezon w hucie dopiero się rozpędza chyba...
Zaleca się leczenie okładami z kotów![]()
Może być na balkonie w cieniu zieleni...
Nic mi nie mów! Mam ... 30 osób na różnych seminarkach. Na to nawet okłady z kotów nie pomagają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Biedny zabers. Sezon w hucie dopiero się rozpędza chyba...
zabers pisze:filo pisze:Biedny zabers. Sezon w hucie dopiero się rozpędza chyba...
Nic mi nie mów! Mam ... 30 osób na różnych seminarkach. Na to nawet okłady z kotów nie pomagająA, jak sama zauważyłaś, "sezon rębny" dopiero startuje.
Chat pisze:Wlasnie odkrylam, ze jestem wegetarianka![]()
filo pisze:To dla zabersa na rozluźnienie atmosfery oraz dla tych, co lubią się trochę pomęczyć (jak tłumaczenie potrzebne, to podamy po czasie, proszę wyraźnie się go domagać, ale najpierw się sami pomęczcie) krótki dowcip:
– А у вас есть что-нибудь вегетарианское?
– А как же! Водка из отборных сортов пшеницы, пиво из ячменя, вино и коньяк из винограда!
filo pisze:To dla zabersa na rozluźnienie atmosfery oraz dla tych, co lubią się trochę pomęczyć (jak tłumaczenie potrzebne, to podamy po czasie, proszę wyraźnie się go domagać, ale najpierw się sami pomęczcie) krótki dowcip:
– А у вас есть что-нибудь вегетарианское?
– А как же! Водка из отборных сортов пшеницы, пиво из ячменя, вино и коньяк из винограда!
matka maruda pisze:Po zajęciach na Przyrodniczym przypominających miotanie się od sali do sali bardzo proszę o coś wegetariańskiego
Malk pisze:Bardzo się tutaj cieszymy, że przyjedziesz, że się tak w imieniu kolektywu wyrażę
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970, Wojtek, zuza i 27 gości