Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Piąkna jezdeś jak zawsze. Błyskające footerko, kształtowny pyś... Ino martwiam się czy nie schudnęłaś, bo wyglądasz tak szczuple... Dostajesz amciu?
Książniczka Ofelja
MalgWroclaw pisze:Moja Florentynka też jest szczupła i piękna
Noś
Salem 11 pisze:MalgWroclaw pisze:Moja Florentynka też jest szczupła i piękna
Noś
Toż Inusia jest wręcz chuda. Trzeba jej dawać dużo smaczków i porządnie podtuczyć.
Cymes dobrze puszysty.
Hannah12 pisze:Inuś, jestem.
Ale ty zgrabna koteczka jesteś. No figura Miss Forum, niesamowita.
U nas ciepło, a balkon zamknięty![]()
Haker
MB&Ofelia pisze:Haker. To skądal okropeczny. Jak można zamykać bałkona jak jezd ciepło? Weś nasiusiaj Dużej do kapciów. My mamy bałkona otwartego, troszku padało i grzmotało, ale już nie pada i można spokojmnie bałkonować i paczeć na latacze.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Salem 11 pisze:MalgWroclaw pisze:Moja Florentynka też jest szczupła i piękna
Noś
Toż Inusia jest wręcz chuda. Trzeba jej dawać dużo smaczków i porządnie podtuczyć.
Cymes dobrze puszysty.
Jakich smaczków, Cymusiu?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Piąkna jezdeś jak zawsze. Błyskające footerko, kształtowny pyś... Ino martwiam się czy nie schudnęłaś, bo wyglądasz tak szczuple... Dostajesz amciu?
Książniczka Ofelja
Schudnęłam rzeczywiście, jak miałam brzydkie ząbki. I @ mówi, że w przyszłym tygodniu znów pójdziemy do Doctorri, żeby mnie zważyła
Moli25 pisze:Ineczko jaka Ty jestes PIĘKNA koteczko
Salem 11 pisze:MaryLux pisze:Salem 11 pisze:MalgWroclaw pisze:Moja Florentynka też jest szczupła i piękna
Noś
Cymes dobrze puszysty.
Jakich smaczków, Cymusiu?
Najsmaczniejszych ze smacznych. Takich które Inusia najlepiej lubi.
Cymes smakosz.![]()
![]()
KatS pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Piąkna jezdeś jak zawsze. Błyskające footerko, kształtowny pyś... Ino martwiam się czy nie schudnęłaś, bo wyglądasz tak szczuple... Dostajesz amciu?
Książniczka Ofelja
Schudnęłam rzeczywiście, jak miałam brzydkie ząbki. I @ mówi, że w przyszłym tygodniu znów pójdziemy do Doctorri, żeby mnie zważyła
A moja Duża mnie ciągle próbuje odchudzać, ale ja się nie daję... odkąd jestem na jej "diecie", przytyłam pół kilo!
-dumna Stella
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości