jenny170 pisze:Yoasia pisze:w górę!
ty tutaj nie zajmuj sie windowaniem watku - ty pomysl o maliznie ktory ci tak przypadl do serca u kasi

a ja bedę monotematyczna - gdzie zdjęcia?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jenny170 pisze:Yoasia pisze:w górę!
ty tutaj nie zajmuj sie windowaniem watku - ty pomysl o maliznie ktory ci tak przypadl do serca u kasi
Asia_K pisze:Się powtórzę:
Są jeszcze dwa 10-cio tygodniowe kocurki. Znalezione na smietniku w zaklejonym pudełku. Jeden biały z burym ogonem i burymi plamkami na głowie a drugi bury marmurek (jak Migdał Myszy czyli medalista ). Odrobaczone i zaszczepione. Do wzięcia już. Zdjęć na razie nie ma.
Szukamy docelowego domku lub tymczasowego. Im dłużej tam sa tym wieksza możliwość, że zarażą się od innych kotów czymś niezbyt przyjemnym
Ann_pl pisze:Asia_K pisze:Się powtórzę:
Są jeszcze dwa 10-cio tygodniowe kocurki. Znalezione na smietniku w zaklejonym pudełku. Jeden biały z burym ogonem i burymi plamkami na głowie a drugi bury marmurek (jak Migdał Myszy czyli medalista ). Odrobaczone i zaszczepione. Do wzięcia już. Zdjęć na razie nie ma.
Szukamy docelowego domku lub tymczasowego. Im dłużej tam sa tym wieksza możliwość, że zarażą się od innych kotów czymś niezbyt przyjemnym
Niesmialo zaproponuje kocurkom tymczasowa opieke MT
Asia_K pisze:jenny170 pisze:Yoasia pisze:w górę!
![]()
Yoasia pisze:Asia_K pisze:jenny170 pisze:Yoasia pisze:w górę!
![]()
jenny170 kurcze myślę...
Asia_K khem jakby tu powiedzieć...sie wykasowały...
kociabanda pisze:Nie daj się kocinko chorobie. Powalcz jeszcze troszkę.![]()
![]()
![]()
![]()
Asia_K pisze:Wieczorem dostałam informację że z Trójkątem jest źle. Nie chce jeść. Prawdopodobnie nie chce już walczyć....![]()
Kciuki poprosimy
Hania pisze:Hej Jenny170To ja HANIA - ponawiam prośbę o przydzielenie mi od maja wirtualnego koteczka, bo się jeszcze rozmyślę
![]()
No i Kasia nie dzwoni:(:( Może w ten weekend jej się uda??? Ostatnio miała zepsuty telefon.
Pzdr
Fraszka pisze:Ważna decyzja:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1150761#1150761
Użytkownicy przeglądający ten dział: moniczka102, puszatek i 88 gości