oddam fanty na bazarek

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 01, 2016 22:50 oddam fanty na bazarek

Chętnie oddam w dobre ręce metalowe, bardzo fajne ramki z kotami - do wystawienia na bazarku na jakiś zbożny cel bo ja nie ogarniam :oops:
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Czw cze 02, 2016 0:55 Re: oddam fanty na bazarek

Liwia pisze:Chętnie oddam w dobre ręce metalowe, bardzo fajne ramki z kotami - do wystawienia na bazarku na jakiś zbożny cel bo ja nie ogarniam :oops:

Liwia, a wysyłka wchodzi w grę?

Migotka123

Od: Sob cze 02, 2012 1:37

Post » Czw cze 02, 2016 5:58 Re: oddam fanty na bazarek

Jasne.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Czw cze 02, 2016 13:59 Re: oddam fanty na bazarek

Liwia pisze:Jasne.

Liwia, ile kosztowałaby przesyłka?

Migotka123

Od: Sob cze 02, 2012 1:37

Post » Wto gru 06, 2016 18:09 Re: oddam fanty na bazarek

cześć,

podepnę się - mam do oddania na bazarek trochę ciuchów. w bardzo dobrym stanie, chyba w większości atrakcyjnych, przeróżne rozmiary.
chciałabym, żeby zostały wylicytowane na Kocim Bazarku na koci cel - ja mam sporo fantów do wystawienia na swoje cele, brak czasu i ogromną alergię do wystawiania ciuchów w internecie (najbardziej nienawidzę ich mierzyć, jakaś fobia ;), więc jeśli ktoś by się tego podjął, chętnie wyślę pakę, co do kosztów wysyłki możemy się dogadać, może być też odbiór osobisty w Warszawie.

nie byłoby to na już, bo muszę posegregować zawartość kilku szaf, nie tylko swojej ;) ale do stycznia pewnie bym dała radę ;)

gdyby ktoś był chętny, zapraszam na priwa.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51