Tulinek ,czyli kot, który...DO ZAMKNIĘCIA wątek, nie kot :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 01, 2016 12:54 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów się bardzo martwi :-(

Pudełko zupełna niespodzianka -tym razem prosze nie sugerować się kolorem :ok:
Obrazek

cena wywoławcza: 25zł

zapraszamy na niespodziewankową magię Tulinka :D viewtopic.php?f=20&t=175162

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 01, 2016 12:57 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów się bardzo martwi :-(

A tak zupełnie by the way :wink: : nie macie wrażenia,że ostatnio bazarki nie maja takiego powodzenia jak dawniej? Zastanawiam się, co jest tego przyczyną: czy fb , bo "zabrało" wiele osób stąd? Czy no właśnie..nie wiem.. :roll:

alessandra

Post » Śro cze 01, 2016 13:09 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

ludzi wywiało na FB.
Na Dogomanii bardzo ruchliwe były bazarki - na miau już siadała koniunktura a teraz i tam cicho.

Ja jednak i tak będę raczej tu bazarkować, bo jakoś tak intymniej i wśród znajomych.
Prawdą jest jednak, że na FB zawsze większy ruch.

A tak poza protokołem - kraj nam siada, nie jest prawdą, że jest coraz lepiej, wskaźniki można sobie samemu konstruować i PKB i inne tam konstrukcje "pijarowe" szybują w górę, ale rzeczywistość skrzeczy.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro cze 01, 2016 13:17 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

ja kupuje przez internet tylko jak nie dostane w sklepie , albo jak cos ciezkie i wielkie i wiem ze dowioza , a miau to jest wyjatkowy bazarek , i tu bardzo lubie cos wypatrzec a wiem ze przy okazji komus sie pomoze to jeszcze lepiej :ok: zamiast gdzies cos kupowac to zawsze najpierw staram sie tu poszukac , no i wszyscy w pracy tez maja obowiazek zagladac i kupowac :mrgreen:

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Śro cze 01, 2016 13:21 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

właśnie - ja poluję na prezenty, w sumie na święta i okazje nie kupuję w sklepach tylko tu - cały rok zbieram :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro cze 01, 2016 14:45 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

Przyznam,że ja zawsze wszystkiego,co potrzebne najpierw szukam na miau :wink: , także bardziej lubię niż fb, tyle lat tutaj, mało kto jest anonimowy, a to także daje poczucie pewnego bezpieczeństwa.
Unikam jak ognia marketów oraz wszelkiego zła chińskiego :evil: , jest to jednak coraz trudniejsze, tym bardziej,że , jak się dowiedziałam, na wielu " ichnich" wyrobach wybijają bezkarnie : made in EU i wszystko gra!

Życie zawsze inaczej jednak się pisze niż te medialne bzdury , które rajem nasz kraj czynią 8) :mrgreen: (choć dla złodziei i oszustów faktycznie, lepiej nie było ) , osobiście zauważyłam ,że ludzie jednak bardziej liczą się z groszem, zatem jest go mniej w kieszeniach , a przy okazji koszty pp dały wyraźnie się we znaki , pierwsza podwyżka już spowodowała obniżenie cen za fanty, które w większości maja większą wartość , druga , z tego roku , niemalże dobiła, a konkurencyjne firmy wysyłkowe i jednak są mało dostępne w wielu miejscowościach...

alessandra

Post » Śro cze 01, 2016 14:57 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

Na naszych bazarkach czuję się pewniej. Zresztą, jestem na KB od pierwszych wątków. Inna sprawa, że bardzo rzadko ostatnio bywam, jako kupująca - praktycznie wcale, niestety, za to staram się coś wystawić raz na jakiś czas.
A PP chyba też w kryzysie, wczoraj, gdy wysyłałam polecony, pani w "okienku" zaproponowała mi kupno... krówek ;)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Śro cze 01, 2016 15:00 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

Katia K. pisze:Na naszych bazarkach czuję się pewniej. Zresztą, jestem na KB od pierwszych wątków. Inna sprawa, że bardzo rzadko ostatnio bywam, jako kupująca - praktycznie wcale, niestety, za to staram się coś wystawić raz na jakiś czas.
A PP chyba też w kryzysie, wczoraj, gdy wysyłałam polecony, pani w "okienku" zaproponowała mi kupno... krówek ;)

:ryk:

alessandra

Post » Śro cze 01, 2016 15:58 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

Nawet nie wiem gdzie są bazarki na fb :? i praktycznie tam nie zaglądam.
Na bazarki na miau, jak ktoś nie rekomenduje w wątku, też nie. Nie mam potrzeb [no...] , nie mam kasy :roll: , a jak już czegoś szukałam to nie było .
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 01, 2016 16:05 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

morelowa pisze:Nawet nie wiem gdzie są bazarki na fb :? i praktycznie tam nie zaglądam.
Na bazarki na miau, jak ktoś nie rekomenduje w wątku, też nie. Nie mam potrzeb [no...] , nie mam kasy :roll: , a jak już czegoś szukałam to nie było .

ojej, jest cały dział bazarkowy viewforum.php?f=20

warto popatrzeć , naprawdę fajne rzeczy można okazyjnie kupić ,no i zawsze to cegiełka dla jakiegoś kota i wsio som zadowolone :ok:

alessandra

Post » Śro cze 01, 2016 16:14 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

https://www.youtube.com/watch?v=vTqFBuisxU0

aktualne i to bardzo

a puentą moze być równie stary i równie trafny w swej treści refrenik Defektu M.
"..Wszyscy jedziemy na tym samym wózku
Od strachu uratuje nas tylko defekt mózgu ...."

czas umierać - zdaniem mego przyjaciela
lub
wyprowadzić się
:|
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro cze 01, 2016 16:17 Re: Tulinek ,czyli kot, który...dlaczego? tak by the way...

Wyprowadzić się. Daleko.

Na miau to wiem, ale to przecież trzeba mieć kupę czasu... :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 03, 2016 12:20 Re: Tulinek ,czyli kot, który...siem sypiom nam futra...

noo stare som i zaczyanjom siem sypać, znaczy ze starości , bo my z Morisem siem czymamy, choć trochem kulawo :wink:

Percia jest stara jak śfjat , 16 lat skończyła i w głowie jej się coś stało,że nie pamięta dużo rzeczy , np. czy zjadła albo gdize siem qpem robi :roll: i Duża ma tera pranie codziennie , jakby kto mjał jakiego leka sprawdzonego na tom głowem, to napiszta, co ?

No i Czarna Gnida, znaczy siem Nikifor z piekła rodem siem sypie i wyje , wyje to z charakteru, nei z cierpienia, ale zaczoł ostatnio kuleć na przedniom nogem i zaś do weta cza jechać i rtg zrobić, bo to chyba ze starości tesz, on ma już czynaście lat , teraz bendzie mjał, bo to gaduła bliźniak jest 8)

Duża siem martwi, a my śpimy, coby być grzeczni , bo starczy marud geriatryków do wesołego życia Tuliś

alessandra

Post » Pt cze 03, 2016 12:57 Re: Tulinek ,czyli kot, który...siem sypiom nam futra...

Ja ostatnio na fb zrobiłam bazarek i nie poszło nic :mrgreen: .No czary albo mnie nie lubią :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt cze 03, 2016 14:45 Re: Tulinek ,czyli kot, który...siem sypiom nam futra...

Morisek teraz , gdy jest zdiagnozowany i bierze tabletki , wykazuje więcej aktywności -powinien się ruszać, ale ...a zresztą sami zobaczcie :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=KY2RE-z ... e=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=LZ1nERT ... e=youtu.be

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt cze 03, 2016 15:22 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

[poprzednia][następna]