Koki-99 pisze:To ja czekam, też zajrzę dopiero wieczorem
Tylko chodzi raczej o kolczyki nr 17??? Bo nr 18 to bransoletkakiwi pisze:Doliczyć jeszcze zawieszke 14 i kolczyki 18. Jak szaleć to na całego

. 
kiwi pisze:Masakra, zamiast napisać : proszę doliczyć mi, to napisałam jak chamka. Na usprawiedliwienie mam tylko to, że telefon mi sam teksty zamienia. Przepraszam
.
Kolczyki się zgadzają. Podziękować

kathreen1979 pisze:Zawieszka nr 3 z kotem - zielona jest jeszcze dostępna? Jeśli tak, to poproszę

brooklynboogie pisze:Bardzo dziękuję, dotarły wszystkie wpłaty![]()
Jutro wysyłam paczki, podam w pw numery nadawcze, proszę o potwierdzenie, jak rzeczy dotrą

isiaja pisze:brooklynboogie pisze:Bardzo dziękuję, dotarły wszystkie wpłaty![]()
Jutro wysyłam paczki, podam w pw numery nadawcze, proszę o potwierdzenie, jak rzeczy dotrą
Moja wpłata nie dotarła bo jeszcze nie wyszła![]()
Podaj mi na PW nr konta Kochana i sumę na przelewki![]()

brooklynboogie pisze:isiaja pisze:brooklynboogie pisze:Bardzo dziękuję, dotarły wszystkie wpłaty![]()
Oczywiście, dla Ciebie kończę właśnie bransoletkę, czekam na zapięcie, powinno być jutro lub pojutrze, jak wszystko będzie gotowe - wyślę podsumowanie
isiaja pisze:brooklynboogie pisze:isiaja pisze:brooklynboogie pisze:Bardzo dziękuję, dotarły wszystkie wpłaty![]()
Oczywiście, dla Ciebie kończę właśnie bransoletkę, czekam na zapięcie, powinno być jutro lub pojutrze, jak wszystko będzie gotowe - wyślę podsumowanie
Uff bo już myślałam,że ze mnie taka WIELKA GAPA...ale na szczęście tylko taka malutka....

. Kolczyki, które dołożyłam jako ostatnie są dużo, dużo ładniejsze niż na zdjęciu
. Dzięki wielkie 
kiwi pisze:Doszły prześliczne rzeczy. Kolczyki, które dołożyłam jako ostatnie są dużo, dużo ładniejsze niż na zdjęciu
. Dzięki wielkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości