Felicita,Sevenek&Bohun.W DT Fox i Adaś, Marlon w DS. Fox (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 23, 2016 23:39 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

FElunia pisze:Jezdę królęęę świata!
Obrazek

Jaaaa! wspiął się na sam szczyt! Wiadomo, że schodzi się trudniej. Może windę zainstalujecie? :wink:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pon maja 23, 2016 23:41 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

FElunia pisze:Dziś rano Maciek wstał do pracy, więc pustą połowę łóżka koty potraktowały jako zaproszenie i mieliśmy taki trójKOT w sypialni:
Obrazek

Ja to bym tez dłuzej poleżała w łóżku z taką pościelą..... Jak na łące :D

Czuje,że bym się tam jeszcze i ja zmieściła :mrgreen: O ile by mnie Felka nie przydusiła :ryk:

Atta

Post » Śro maja 25, 2016 12:13 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Atta pisze:
FElunia pisze:Dziś rano Maciek wstał do pracy, więc pustą połowę łóżka koty potraktowały jako zaproszenie i mieliśmy taki trójKOT w sypialni:
Obrazek

Ja to bym tez dłuzej poleżała w łóżku z taką pościelą..... Jak na łące :D

Czuje,że bym się tam jeszcze i ja zmieściła :mrgreen: O ile by mnie Felka nie przydusiła :ryk:

Zawsze mi się wydawało, że mamy wąską wersalkę, ale koty mnie nauczyły, że bez względu na ilość Dużych i kotów w łóżku kolejny kot zawsze się zmieści :mrgreen:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Śro maja 25, 2016 20:52 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

:D

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Czw maja 26, 2016 14:19 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

tak patrze,ze z Bohunka to juz kawal kota sie zrobil :201461

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Czw maja 26, 2016 23:14 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Dziś to leżakowanie tylko w łóżku. U nas lało cały dzień i wieczór. Brrr zrobiło się mokrooo i zimnooooo :201495

Atta

Post » Sob maja 28, 2016 10:37 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Witaj FEluniu :1luvu:
Chciałam Tobie i Tż Serdecznie Podziękować za odwiedziny i za przepiękny prezent
za laptopka za to okno na świat.
Serdeczność Wasza i uśmiech dodały mi energii na resztę tygodnia ,a jest niezwykle ciężki i pracowity.
Piszę tego posta piąty raz bo uczę się tej klawiaturki i ciągle gdzieś naciskam i wszystko mi znika :ryk:

Kochani piękne te Wasze Koty ach ślicznoty :ok:

Będę tu do Was zaglądać
Mam nadzieję że Wy odwiedzicie jeszcze nie raz kociamowo
Zapraszam w nasze skromne progi

DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA :1luvu:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob maja 28, 2016 10:41 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Kociamo, bardzo nam było miło Was poznać. Mam nadzieję, że teraz już będziesz regularnie pojawiać się na Miau. Będę czekać na wpisy.
Serdecznie pozdrawiamy!

FElunia

Post » Sob maja 28, 2016 11:00 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Będę na miau no pewnie :D
od poniedziałku będzie już lżej z czasem

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie maja 29, 2016 18:40 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 29, 2016 20:06 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Kociama pisze:Będę na miau no pewnie :D

:)

FElunia, normalnie szacun i podziękowania stąd aż do tamtąd :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon maja 30, 2016 10:10 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

czarno-czarni pisze:
Kociama pisze:Będę na miau no pewnie :D

:)

FElunia, normalnie szacun i podziękowania stąd aż do tamtąd :)

Ty miałaś sprawstwo kierownicze, w końcu zaalarmowałaś forum, że osoba z wielkim sercem dla kotków potrzebuje kompika :ryk:

Jeśli chodzi o Bohunka - na nic 5 drapaków, legowiska, poddupniczki i cuda wianki. Ostatnio Bohun uznaje tylko jedno miejsce za godne jego ogonka z przyległościami - nasze łóżko. Dziś też rano skorzystał z tego, że TŻ wstaje wcześniej niż ja i na połówce łóżka miałam wyciągniętego na boczku, szczęśliwego kota :)
Obrazek
Coraz częściej chłopak daje się miziać i głaskać i mniej ucieka na dźwięk moich kroków. Już mogę się schylić, wyciągnąć do niego rękę i po chwili, gdy mnie obwącha - pogłaskać (wcześniej była ucieczka i stan przedzawałowy "O Boże! chcieli mnie dotknąć"). A rano gdy daję mokre jedzenie do miseczek, wszystkie 3 koty przybiegają do kuchni - Seven i Fela przeważnie sprawdzają, czy tego ranka nadal obowiązuje zakaz wchodzenia na szafki w kuchni, a Bohunek czeka. Kiedy już pościągam koty z szafki i nałożę jedzenie do misek, Sevenek i Fela rzucają się do jedzenia, jakby były na granicy śmierci głodowej, a Bohunek do mnie podchodzi, ociera się o moje nogi lub ręce i wtedy muszę go głaskać i miziać. I dopiero po długiej chwili głaskania zjada swoją porcję.
Ostatnio edytowano Pon maja 30, 2016 11:16 przez FElunia, łącznie edytowano 1 raz

FElunia

Post » Pon maja 30, 2016 10:17 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Elu Kochana, serce masz przeogromne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: I to pewnie nie przypadek, że najtrudniejszy, jak dotąd, ślepaczkowy tymczasik trafił pod Waszą opiekę...
Wiem jakiej cierpliwości, troski, wyrozumiałości i wreszcie miłości, wymaga opieka nad Bohunkiem... I wiem też, że Wy daliście i dajecie z siebie tyle, że Bohun zaczął naprawdę wracać do życia - odczarowujecie Go!!! To naprawdę niesamowite i poruszające. Nigdy nie dowiemy się co spowodowało tak silną traumę u tego cudnego kota, ale wiemy już, że dzięki Wam dostał szansę powrotu do szczęśliwego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Wam z całego serca i z całych sił :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oczywiście dziękuję równie gorąco Feluni :1luvu: i Sevenkowi :1luvu: , którzy są tacy dla Bohunka wyrozumiali i przyjęli Go do siebie :D
Buziole dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]