To nie jest trudniejsze niż pisanie na forum.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

ewar pisze:Oby![]()
A teraz Agatka i jej maluszki.Gucio już ma ładne oczka, ale on jest zdecydowanie mniejszy niż Majka.Ona to już duuuuży kotNawet się sama myje, pucuje brzuszek i w ogóle robi się coraz bardziej samodzielna.Posłanka ( baranica) wyczyszczone, kocyki wymienione na czyste, Agatka wyczesana, bo sierść gubi masakrycznie.Za tydzień trzeba będzie je przenieść na podłogę, dam im budkę, będą miały ciepło i przytulnie.Muszą już nauczyć się jeść samodzielnie i korzystać z kuwetki.Agatka na pewno je tego nauczy.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyż nie są śliczne?

Cała trójka.Zdjęcia kiepskie, nie robię z lampą, bo nie chcę im świecić po oczkach.Tak naprawdę to im się udało. Maluszki są z mamą, mają ciepło, czysto, łazienka jest z oknem, a więc jest światło dzienne.Agatka wygląda na zdrową kotkę, poza oczywiście świerzbem i robakami.Dostała stronghold, ale czy pomógł? Tego nie wiem.Na porządne odrobaczenie za wcześnie, oridermyl też na razie wykluczony.Zdrówko fizyczne to podstawa, maluszki są przecież takie delikatne, ale mam nadzieję, że nic się już nie wykluje.Agatka jest przemiłą, łagodną kotką, jej dzieci mają kontakt z ludźmi, na pewno nie wyrosną na dzikuski, ale na miziaste, dobre kotki.Teraz są nawet nie jak pluszaczki, ale breloczki do kluczy ewar pisze:Bartuś będzie dzisiaj kastrowany.To młody kot, wetka daje mu najwyżej 3 lata, ząbki ma bowiem ładne.Ma jakąś nową ranę na głowie, będzie miał ją chociaż przemytą.Biedak jest bardzo głodny, kocie dziewczynki dostały jeść, a on nie, ale trudno.
trzymam kciuki!!!! bardzo mnie ujął Bartuś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości