Ewa L. pisze:Dostałam dziś zwrot podatku z urzędu skarbowego na konto. Mogę poszaleć i poszalałam.![]()
ja swój już dawno wydałam, rozliczam sie przez internet to bardzo szybko przychodzi
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Dostałam dziś zwrot podatku z urzędu skarbowego na konto. Mogę poszaleć i poszalałam.![]()

Ewa L. pisze:Ja rozliczałam się dzięki programowi ale tradycyjnie wolałam mieć wszystko na papierze .Głównie dlatego że nie mogłam wpisać komu chcę przekazać 1% podatku bo narzucali swojego.Wypisałam druczki które wzięłam jak byłyśmy z mamą w sprawie podatku od spadku i wysłałam poleconym.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja rozliczałam się dzięki programowi ale tradycyjnie wolałam mieć wszystko na papierze .Głównie dlatego że nie mogłam wpisać komu chcę przekazać 1% podatku bo narzucali swojego.Wypisałam druczki które wzięłam jak byłyśmy z mamą w sprawie podatku od spadku i wysłałam poleconym.
ja rozliczam przez e-deklaracje, wpisuję kogo chcę na 1%, a wypełnioną deklarację drukuję i mam na papierze
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja rozliczałam się dzięki programowi ale tradycyjnie wolałam mieć wszystko na papierze .Głównie dlatego że nie mogłam wpisać komu chcę przekazać 1% podatku bo narzucali swojego.Wypisałam druczki które wzięłam jak byłyśmy z mamą w sprawie podatku od spadku i wysłałam poleconym.
ja rozliczam przez e-deklaracje, wpisuję kogo chcę na 1%, a wypełnioną deklarację drukuję i mam na papierze
Jakoś nie mogę się przekonać do tych e deklaracji. Jak mam w ręku papier potwierdzenia że wysłałam to jestem pewna że wysłałam.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja rozliczałam się dzięki programowi ale tradycyjnie wolałam mieć wszystko na papierze .Głównie dlatego że nie mogłam wpisać komu chcę przekazać 1% podatku bo narzucali swojego.Wypisałam druczki które wzięłam jak byłyśmy z mamą w sprawie podatku od spadku i wysłałam poleconym.
Jakoś nie mogę się przekonać do tych e deklaracji. Jak mam w ręku papier potwierdzenia że wysłałam to jestem pewna że wysłałam.
potwierdzenie , że wysłałam też drukuję, nawet z dokładną godziną kiedy poszło
MaryLux pisze:A ja jeszcze czekam na zwrot

Ewa L. pisze:barbarados pisze:A ja im 7 zł dopłaciłam![]()
cześć Ewuś
Cześć Basiu!
Ja od nich 230 zł wyciągnęłam.

MaryLux pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:A ja im 7 zł dopłaciłam![]()
cześć Ewuś
Cześć Basiu!
Ja od nich 230 zł wyciągnęłam.
Ja dostanę 180
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sylwia_mewka i 12 gości