Felicita,Sevenek&Bohun.W DT Fox i Adaś, Marlon w DS. Fox (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 18, 2016 23:15 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

patrzena tych spiochow i juz mi sie oczy zamykaja i ziewam ja Fela :D

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Nie maja 22, 2016 9:31 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

Jezdę królęęę świata!
Co prawda potem nie umiałem zejść, ale za to sam wszedłem i spałem!
Obrazek
Obrazek

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Nie maja 22, 2016 9:33 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

FElunia pisze:Jezdę królęęę świata!
Co prawda potem nie umiałem zejść, ale za to sam wszedłem i spałem!
Obrazek
Obrazek

zuch chłopak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jeszcze trochę i w druga stronę też sobie poradzi
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 22, 2016 11:10 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Brawa dla bohatera :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie maja 22, 2016 12:26 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Pięknie Bohunku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ślepaczki tak czasem robią, potrafią wejść, a potem dają znać,ze trzeba je zdjąć, bo raz ,ze tak bezpieczniej a dwa po co w druga stronę? Od tego jest obsługa :lol

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon maja 23, 2016 10:13 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Dziś rano Maciek wstał do pracy, więc pustą połowę łóżka koty potraktowały jako zaproszenie i mieliśmy taki trójKOT w sypialni:
Obrazek
Natomiast wczoraj niedzielne kocie leniuchowanie wyglądało tak:
Obrazek
Obrazek

My natomiast korzystając z pięknej pogody zrobiliśmy sobie niedzielną przejażdżkę motocyklową. Dotarliśmy do Krakowa i poszliśmy do Kociej Kawiarni, gdzie wypiliśmy kocią kawę :)
Obrazek

FElunia

Post » Pon maja 23, 2016 10:22 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

FElunia pisze:Dziś rano Maciek wstał do pracy, więc pustą połowę łóżka koty potraktowały jako zaproszenie i mieliśmy taki trójKOT w sypialni:
Obrazek
Natomiast wczoraj niedzielne kocie leniuchowanie wyglądało tak:
Obrazek
Obrazek

My natomiast korzystając z pięknej pogody zrobiliśmy sobie niedzielną przejażdżkę motocyklową. Dotarliśmy do Krakowa i poszliśmy do Kociej Kawiarni, gdzie wypiliśmy kocią kawę :)
Obrazek

Cudnie że tak fajnie się Bohunek u was odnalazł.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 23, 2016 11:10 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie zamierzasz poszerzyć dt ?- chętnie bym się poleciła jako tymczas :mrgreen:

alessandra

Post » Pon maja 23, 2016 11:56 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

alessandra pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciebie zawsze chętnie u siebie będę widzieć :D Pewnie na DT byś nie chciała, bo trochę ciasno, ale na kawkę zawsze zapraszam. Nie wiem, czy wyjdzie mi taka ładna, ale smaczna na pewno :)

FElunia

Post » Pon maja 23, 2016 13:07 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

FElunia pisze:
alessandra pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciebie zawsze chętnie u siebie będę widzieć :D Pewnie na DT byś nie chciała, bo trochę ciasno, ale na kawkę zawsze zapraszam. Nie wiem, czy wyjdzie mi taka ładna, ale smaczna na pewno :)

Obawiajcie się, Koleżanko, albowiem nie wiecie, coście uczynili :strach: , gdyż ...bywam w tamtych stronach dosyć często :ryk:

alessandra

Post » Pon maja 23, 2016 16:16 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

[quote="FElunia"]Dziś rano Maciek wstał do pracy, więc pustą połowę łóżka koty potraktowały jako zaproszenie i mieliśmy taki trójKOT w sypialni:
Obrazek

jeszcze trochę i nie będzie tam dla Was miejsca :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon maja 23, 2016 16:18 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

Obrazek[/quote]

gdzie podają taka kawkę?
moze się wybierzemy pewnego dnia bo dawno w Krakowie nie byliśmy
Obrazek

mir.ka

Post » Pon maja 23, 2016 16:46 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek-jezdę królęęę świata!s.

mir.ka pisze:
Felunia pisze:My natomiast korzystając z pięknej pogody zrobiliśmy sobie niedzielną przejażdżkę motocyklową. Dotarliśmy do Krakowa i poszliśmy do Kociej Kawiarni, gdzie wypiliśmy kocią kawę :)
Obrazek

gdzie podają taka kawkę?
moze się wybierzemy pewnego dnia bo dawno w Krakowie nie byliśmy

Mirusiu, Kocia Kawiarnia mieści się w Krakowie na ulicy Krowoderskiej 48:
https://www.facebook.com/Kocia-Kawiarni ... 7/?fref=ts
Przy nas kawiarniane Ogonki nie były zbyt towarzyskie, z wyjątkiem jednego, który dał się Maćkowi pomiziać po brzuszku :D

FElunia

[poprzednia][następna]