Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wawe pisze:Na razie przesłałam małe co nie co.
Ada pisze:Dziewczeta kiedy jedziecie tak mniej wiecej .. na koncu kwietnia .. czy teraz .. jakos takos![]()
Chiara pisze:Mru Mru szuka trikolorki do Krakowa, zgłoście Waszą śliczną Mimi, a nuż się uda:)
Sydney pisze:Ada pisze:Dziewczeta kiedy jedziecie tak mniej wiecej .. na koncu kwietnia .. czy teraz .. jakos takos![]()
Jakoś pod koniec kwietnia. Znaczy 23 albo 30 tak jesteśmy wstępnie umówione
Maraszek pisze:Sydney pisze:Ada pisze:Dziewczeta kiedy jedziecie tak mniej wiecej .. na koncu kwietnia .. czy teraz .. jakos takos![]()
O - to może jeszcze coś podeślętak bliżej końca miesiąca
Sydney - wreszcie udało mi się przeczytać wątekKociszcza piękne
Trzymam kciuki za domki
![]()
Na którymś zdjęciu był jakiś bidulek z wykrzywioną szyjką - wiesz o nim coś więcej???
Sydney pisze:Maraszek pisze:Sydney pisze:Ada pisze:Dziewczeta kiedy jedziecie tak mniej wiecej .. na koncu kwietnia .. czy teraz .. jakos takos![]()
Trzymam kciuki za domki
![]()
Na którymś zdjęciu był jakiś bidulek z wykrzywioną szyjką - wiesz o nim coś więcej???
Niestety nie wiem ale też go zapamiętałam. Na pewno dopytam. Strasznie był wystraszony i jak tylko podchodziłam za blisko to zaraz uciekał bidula...
Myślę, że damy go/ją do wirtualnej adopcji jak tylko dowiem się coś bliżej.
Smutne oczy...
Mru Mru pisze:Moj znajomy szuka trikolorki w Krakowie. W miare mozliwosci mlodej zeby mogla przyzwyczaic sie do psa (tez mlodego). Podesle mu zdjecia, moze mu sie ktoras z kotek spodoba. Czy ta mlodsza koteczka jest zdrowa?
Maraszek pisze:Sydney pisze:Maraszek pisze:Sydney pisze:Ada pisze:Dziewczeta kiedy jedziecie tak mniej wiecej .. na koncu kwietnia .. czy teraz .. jakos takos![]()
Trzymam kciuki za domki
![]()
Niestety nie wiem ale też go zapamiętałam. Na pewno dopytam. Strasznie był wystraszony i jak tylko podchodziłam za blisko to zaraz uciekał bidula...
Myślę, że damy go/ją do wirtualnej adopcji jak tylko dowiem się coś bliżej.
Smutne oczy...
I zadumane...
Ja się zgłaszam do wirtualnej adopcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 164 gości