Moderator: Estraven
mir.ka pisze:u mnie od wczoraj nie grzane i jeszcze 23 stopnie w domku
FElunia pisze:U nas zimno. Nic dziwnego, że Bohun i Fela ciągle kichają
Ewa L. pisze:Na 13,30 idę do lekarza - nadal z gilem, pobolewającym gardłem i męczącym kaszlem. Ciekawe co doktorek powie ......może kolejny chyba czwarty już antybiotyk dostanę ?
Ewidentnie coś nadal we mnie siedzi i nie jestem zdrowa.
FElunia pisze:Ewa L. pisze:Na 13,30 idę do lekarza - nadal z gilem, pobolewającym gardłem i męczącym kaszlem. Ciekawe co doktorek powie ......może kolejny chyba czwarty już antybiotyk dostanę ?
Życzę zdrówka!
Ewa L. pisze:Na 13,30 idę do lekarza - nadal z gilem, pobolewającym gardłem i męczącym kaszlem. Ciekawe co doktorek powie ......może kolejny chyba czwarty już antybiotyk dostanę ?

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na 13,30 idę do lekarza - nadal z gilem, pobolewającym gardłem i męczącym kaszlem. Ciekawe co doktorek powie ......może kolejny chyba czwarty już antybiotyk dostanę ?
a czy takie zmiany antybiotyku są dobre? poprzedni nie działał jak powinien i dlatego dostawałaś inny czy dłuzej nie można było już go stosować?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na 13,30 idę do lekarza - nadal z gilem, pobolewającym gardłem i męczącym kaszlem. Ciekawe co doktorek powie ......może kolejny chyba czwarty już antybiotyk dostanę ?
a czy takie zmiany antybiotyku są dobre? poprzedni nie działał jak powinien i dlatego dostawałaś inny czy dłuzej nie można było już go stosować?
To nie tak .
Od 19 kwietnia do 22 kwietnia brałam antybiotyk na anginę ropną. 22 kwietnia poszłam do lekarza i zmienił mi antybiotyk na taki o większym spektrum działania bo okazało się że mam zapalenie oskrzeli. Ten brałam przez 7 dni i 2 maja poszłam jako zdrowa do pracy.Wydawało mi się że już jestem zdrowa bo na wizytę kontrolną już nie poszłam i to pewnie był mój błąd. Kaszlałam bo kaszlałam ale 11 i 12 maja to już doszło do tego że przez kaszel wymiotowałam. 12 maja kierowniczka mnie zwolniła z pracy i kazała iść do lekarza. Poszłam do świątecznej pomocy i tam okazało się że znów mam zapalenie oskrzeli bo poprzedniego nie wyleczyłam i dostałam znów antybiotyk. Dopiero jak go wykupiłam to okazało się że to ten sam co ostatnio.Myślałam że tym razem mi pomoże ale chyba nie do końca.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na 13,30 idę do lekarza - nadal z gilem, pobolewającym gardłem i męczącym kaszlem. Ciekawe co doktorek powie ......może kolejny chyba czwarty już antybiotyk dostanę ?
To nie tak .
Od 19 kwietnia do 22 kwietnia brałam antybiotyk na anginę ropną. 22 kwietnia poszłam do lekarza i zmienił mi antybiotyk na taki o większym spektrum działania bo okazało się że mam zapalenie oskrzeli. Ten brałam przez 7 dni i 2 maja poszłam jako zdrowa do pracy.Wydawało mi się że już jestem zdrowa bo na wizytę kontrolną już nie poszłam i to pewnie był mój błąd. Kaszlałam bo kaszlałam ale 11 i 12 maja to już doszło do tego że przez kaszel wymiotowałam. 12 maja kierowniczka mnie zwolniła z pracy i kazała iść do lekarza. Poszłam do świątecznej pomocy i tam okazało się że znów mam zapalenie oskrzeli bo poprzedniego nie wyleczyłam i dostałam znów antybiotyk. Dopiero jak go wykupiłam to okazało się że to ten sam co ostatnio.Myślałam że tym razem mi pomoże ale chyba nie do końca.
antybiotyki chyba jeszcze działają jakis czas po zakończeniu leczenia, dzisiejsza wizyta coś wyjaśni w Twojej chorobie
niech Ci wreszcie przejdzie, bo takie długie chorowanie to nic przyjemnego, bardzo męczy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości