5 saszetek i suche chrupki 300gramowe

rozdawanie trwa nadal więc możecie się rejestrować, warto zapisać imię kota i jego datę urodzenia bo po kilku dniach o to pytają

https://www.pierwsza-paka.pl/ czekam jeszcze na drugą zamówioną na adres taty

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Dobrze byłoby Bruni zrobić kurację z wit B12 - ale w zastrzykach - przez 7 dni zastrzyki - 7 dni przerwy - kolejne 7 dni zastrzyki
Wiem, że przy niej to po prostu codziennie wycieczki do lecznicy - więc pewnie się nie da - wiec koniecznie pamiętajcie o tej B12 w tabletkach. To się niestety u kotów słabo wchłania z przewodu pokarmowego - ale lepszy rydz niż nic
Ewa L. pisze:Że się tak nieśmiało wtrącępaszteciki dla Ptysiulka
Pinezkowa pisze:Ewa L. pisze:Że się tak nieśmiało wtrącępaszteciki dla Ptysiulka
są paszteciki, są, nawet trzy smaki, także ma chłop wybórna razie
Pinezkowa pisze:Ewa L. pisze:Że się tak nieśmiało wtrącępaszteciki dla Ptysiulka
są paszteciki, są, nawet trzy smaki, także ma chłop wybórna razie
Duszek686 pisze:Budki i kuwety zamówione, gourmety i paszteciki też zamówione - bo to idzie jak woda![]()
felliwaye, pasty miamora, saszetki intestinala i intestinala moderate calory, greenwoods rybny i żwir dla Sugar
zaszalałam![]()
Ewa - te pierwsze budki - booooskie - ale maleńkie
Drugie lepsze - następnym razem pomyślimy
Ola - jeśli mogłabyś pojechac z Brunią w niektóre dni - to ja pozostałe dni obstawię![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Duszek686 pisze:Budki i kuwety zamówione, gourmety i paszteciki też zamówione - bo to idzie jak woda![]()
felliwaye, pasty miamora, saszetki intestinala i intestinala moderate calory, greenwoods rybny i żwir dla Sugar
zaszalałam![]()
Ola - jeśli mogłabyś pojechac z Brunią w niektóre dni - to ja pozostałe dni obstawię![]()
![]()
![]()
Zauważyłam że im ciaśniejsze tym dla kota przyjemniejsze ale ok.
Duszek686 pisze:
![]()
![]()
Bruni zbadamy krew - ale myślę, że za jakieś 2 tygodnie dopiero. Najpierw kupa. No i za chwilę kolejny długi weekend - to na razie nie ma co szaleć.
B12 trzeba oznaczyć dodatkowo - w standardowych badaniach tego nie robią - Brunia miała przy okazji profilu trzustkowego
Duszek686 pisze:Ewa L. pisze:Duszek686 pisze:Budki i kuwety zamówione, gourmety i paszteciki też zamówione - bo to idzie jak woda![]()
zaszalałam![]()
![]()
![]()
Zauważyłam że im ciaśniejsze tym dla kota przyjemniejsze ale ok.
Może masz rację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości